Vestel Promega Yeni İmage

Kodla Büyü

barthez

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar Promegaların Win7' de çalışma durumu nasıl, performans karşılaşılan sorunlar? Vista ile aldığım İmage hoşuma gitmedi performans anlamında ve denemedim bile. Win7 kuran, deneyen arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Öğretmen bilgisayarında denedim sorun yok, öğrenci bilgisayarlarında durum nedir?

adnanbahat

Site Gezgini
ben denemek için 2-3 makinaya kurdum. gözlemlediğim kadarıyla bi sıkıntı yok. açılışta xp yüklü 1 dakika, 7 yüklü 1,40 ta açılıyor. eğer bir sorun olmazsa ve seneye bu okulda kalırsam hepsini çeviririm.

yakuphan

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
RAM miktarınız 1 GB ve üstüyse durmayın hemen Windows 7'ye geçin. Vistada kaldığınız her gün zarar.

19siyaHBeyaz03

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ben sene başından beri windows 7 kullanıyorum .. memnunum........... vista çok sorun çıkartıyordu........

barthez

Süper Üye
Süper Üye
19siyaHBeyaz03' Alıntı:
ben sene başından beri windows 7 kullanıyorum .. memnunum........... vista çok sorun çıkartıyordu........
İstediğim cevap buydu malum öğrenciler gelmemeye başladı iş yapmak lazım. Yatıyoruz ya bazılarına göre.

s_ay

Üye
denemek amaçlı bende 3 pc kurdum sorunsuz çalışıyor. Bir tanesine deep freeze kurdum pc kasıyor. Win 7 kullanan arkadaşlar güvenlik için napıyorsunuz? bende güvenlik kartı devreye girmedi.

seraser

Seçkin Üye
Seçkin Üye
s_ay' Alıntı:
denemek amaçlı bende 3 pc kurdum sorunsuz çalışıyor. Bir tanesine deep freeze kurdum pc kasıyor. Win 7 kullanan arkadaşlar güvenlik için napıyorsunuz? bende güvenlik kartı devreye girmedi.
Hocam bende yeni atandığım okulda hepsini win7 yapmayı düşünüyorum, tavsiyeniz ne olur?

btnotlari

Süper Üye
Süper Üye
hocam bızım okuldakıler 512 mb ram ama win7 home premium kurmustu bıraz kasıntı yaptı :puhaha: belkım homebasic olur ama xp den iyi olur mu bılmem xpXHomeBasic7 ?

seraser

Seçkin Üye
Seçkin Üye
btnotlari' Alıntı:
hocam bızım okuldakıler 512 mb ram ama win7 home premium kurmustu bıraz kasıntı yaptı :puhaha: belkım homebasic olur ama xp den iyi olur mu bılmem xpXHomeBasic7 ?
Starter da kurulmaz heralde :)

manhem

Seçkin Üye
Seçkin Üye
barthez' Alıntı:
Arkadaşlar Promegaların Win7' de çalışma durumu nasıl, performans karşılaşılan sorunlar? Vista ile aldığım İmage hoşuma gitmedi performans anlamında ve denemedim bile. Win7 kuran, deneyen arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Öğretmen bilgisayarında denedim sorun yok, öğrenci bilgisayarlarında durum nedir?

vistadan iyi olacağı kesin ama sizi tatmin eder mi bilemem