sorunu yazın hocam belki başına gelen vardır yardımcı olunur.sanırım anakart veya işlemci arızalı. Vestele parayı bayilacagiz demektir.
https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/vestel-faz2-tahta-imajdan-sonra-da-acilmiyor.178545/sorunu yazın hocam belki başına gelen vardır yardımcı olunur.
anakart 1200 liraymışsorunu yazın hocam belki başına gelen vardır yardımcı olunur.
sizde de mi aynı sorun oldu hocam.anakart 1200 liraymış![]()
sizde de mi aynı sorun oldu hocam.
hocam yanlış anlamayın. bu işten para kazanıyorsunuz. kazanın elbette. sonuna kadar da sizi destekliyorum. ama sorun formatla cozulecek bir sorun değilse gönderelim istiyorum. sadece bunu belirtirseniz memnun olurum. yani bir formatla cozulecek işse devletin parası heba olmasın istiyorum.Hocam ops cihazınızı gönderirseniz tamir ederiz.
www.vestelakillitahta.com
Gaziantep BT
hocam yanlış anlamayın. bu işten para kazanıyorsunuz. kazanın elbette. sonuna kadar da sizi destekliyorum. ama sorun formatla cozulecek bir sorun değilse gönderelim istiyorum. sadece bunu belirtirseniz memnun olurum. yani bir formatla cozulecek işse devletin parası heba olmasın istiyorum.
tekrar hata verirse denerim hocam. şimdi çalışıyor ellemeyeyimhocam bi kere başıma gelmişti hardiski söküp farklı tahtaya takıp orda bi deneyin en azından anakartmı hardiskmi oldugunu anlayabilmek için bende diğer tahta da format atınca çalışmıştı.