Vestel Faz 2 Akıllı Tahta Pardus Hakkında

Kodla Büyü
Pardus Faz 2'ler için bok gibi bir işletim sistemi. Dokunmatik sorunlarını geçtim, fare takıyorum tahtaya, fareyi çıkarıp geri takınca imleç kayboluyor. Hiç mi pilot uygulama yapmadınız, derse giren bir öğetmene denetmediniz liyakatsiz herifler.
üstelik faz2'lerin windows lisansı da var. korsan falan değil yani. bırakın kullanalım dört dörtlük işletim sistemi işte.

Pardus Faz 2'ler için bok gibi bir işletim sistemi. Dokunmatik sorunlarını geçtim, fare takıyorum tahtaya, fareyi çıkarıp geri takınca imleç kayboluyor. Hiç mi pilot uygulama yapmadınız, derse giren bir öğretmene denetmediniz liyakatsiz herifler.
2018'den beri deniyorlar.

vestel faz 2 lerde pardus 25 e otomstik güncelliyor mu şu anda 23 var
PArdus ETAP versiyon ile XFCE PC versiyon farklı,
biri tahtalar için diğeri PC'ler.

faz 2 tahtalara Pardus uyumlu değil arkadaşlar. ya HDD ya dokunmatik sorunu mutlaka çıkıyor ve bilinen çözümlerin hiçbiri işe yaramıyor. yarıyor gibi görünüyor ama yaramıyor. olmayınca olmuyor yani. Windows tıkır tıkır çalışıyor ama Pardus rezalet. ne diye Pardus kuruyoruz onu da anlamıyorum. tahtalarda ne gibi önemli bilgi olabilir ki? ha yeni bir ihale yapılır yeni tahta gönderilecek olur içine yükleyip göndersinler ama eski tahtalar uyumlu değil. şunu bir anlasalar. ben yaptım oldu demeyle olmuyor. o yüzden Windows ile devam. en azından öğretmenler ders anlatabilsin.

ilksms
Geri