vestel bilgisayarlarda güvenlik kartı(sorun)

Kodla Büyü
öncelikle herkese selam arkadaşlar benim sorunumda vestel öğrenci bilgisayarlarına format atıp yeniden kurdum açılışta ctrl home basıp c sürüsünü korumalı hale getirdiğim halde bilgisayar açılığında c sürücüsü korumalı olmuyo yani bişey yükledğimiz zaman kapatıp açsak halen duruyor çözüm ne olabilir şimdiden tşkler...
 
hocam format işlemini yaparken ya da imajdan geri yüklerken güvenlik kartını çıkarmışsındır umarım.Çıkarmayınca bu tarz problemler yaratıyor bilgin olsun.
 
hocam güvenlik kartını yeniden aktif hale getirmek için ilkönce güv.kartını kasadan sökmelisin.daha sonra güv kartının cdsini takıp hızlı kur u seçiosunuz.Sonra bilgisayarı kapatık kartı takın.Kendiğinden aktif hale gelecektir.Kolay gelsin
 
Arkadaşım bence sen deepfreeze ile karıştırıyorsun. Çünkü korumaya aldıktan sonra hala duruyor diyorsunda kartın menüsüne girdiğinde bilgilerimi kaydet olayı var.Yani şöyle diyeyim yeni format çektin ve bilgilerimi kaydet dedin daha sonra alete virüs girdi ve çöktü senin yapacağın iş bilgilerimi kurtar demek menüden bu kadar basit. Deepfreezele karıştırma. koruma kartı sanal olarak tutar bilgileri taki sen emir verene kadar..
 
Arkadaşlar vestel öğrenci pc sinden güvenlik kartını söküp imajını yükledim. Kurulum bittikten sonra imaj cd sindeki güvenlik kartının setupunu yükledim. Bilgisayarı kapatıp güvenlik kartını taktım. Açılışta biostan advantace yi seçtim. Tekrar başlattım ctrl+home tuşuna bastım ama güvenlik kartının menüsü görünmedi. Bilgisayarda vindows açılıyor yazısı geldikten sonra bip bip bip diyerek restart oldu. Yani anlayacağınız güvenlik kartını yükleyemedim; vindowsu açamadım.
 
MERHABA ARKADAŞLAR BENİMDE VESTEL GÜVENLİK KARTIYLA İLGİLİ BİR SORUNUM VAR.PROGRAM YÜKLEDİM VE GÜVENLİK KARTINDAN KAYDETMEK İÇİN CTRL HOME İLE MENÜYE GİRDİM ORADAN FONKSİYONLARDAN DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDET DEDİM VE KAYIT YAPARKEN FAT HATASI DİYE UYARI VERDİ. VE BİLGİSAYAR ÖYLECE KALDI.BENDE CTRL+ALT+DELETE YAPTIM EKRAN GİTTİ VE BAŞKA BİR AKRAN GELDİ ORADA ŞUNLAR DİYORDU. GÜVENLİK KARTINI HIZLI KUR ÖZEL KUR FALAN DİYORDU ORADAN HIZLI KUR DEDİM TAMAM DEDİM YİNE FAT HATASI VERDİ.
lütfen yardımcı olun arkadaşlar
 
Geri
Üst