Verilen maaş sizi tatmin ediyor mu?

Kodla Büyü
80 bin maaş+ 10 bin ortalama ek ders toplam 90 bin, istanbul'da eski kiracı olsa 30-35 bin arası kira verir tek maaş yetmez, karı koca memur ise rahat yeter.
Yazdığınız maaşı 10 yıl üzeri olan alır ki ben 18 yıllık öğretmenim bu ay 78 bin yattı ek derste okadar yatmadı. Artık 3 milyon üzeri nüfuslu şehirlerle, taşra şehirler arasında memur maaşları farklılaşmalı adı büyükşehir olup küçük yerlerde 15 20 bin tl kirayla yaşayanlar iyi maaş diyor. İstanbulda ankarada izmirde eli yüzü düzgün semtlerde kiralar eski evler 50 binden başlıyor. Maaşların yetmediğini insanlar da ki doğum oranlarının düşmesinden çok net anlayabilirsiniz. Buyuksehirlerde çocukların egitim ve sağlık kaygısı insanların çocuk tercihini olumsuz etkiliyor.

Son düzenleme:
Büyükşehirler ana baba günü, her yer dolu . Niye acaba ? İl dışına açılan yerlerin çoğu küçük ilçeler ? Hem imkanlar çok olsun hem maaş yüksek olsun diyorsunuz .

Büyükşehirler ana baba günü, her yer dolu . Niye acaba ? İl dışına açılan yerlerin çoğu küçük ilçeler ? Hem imkanlar çok olsun hem maaş yüksek olsun diyorsunuz .
Telefonları çıkartıp gösterelim mi hocam. İstemekte bir sınır mı var. Ya da o sınırı size mi soracağız. Evet hem imkanlar çok olsun hem de maaş yüksek olsun istiyoruz. Her yer dolu ne demek hocam, boş mu olması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: zzh
Telefonları çıkartıp gösterelim mi hocam. İstemekte bir sınır mı var. Ya da o sınırı size mi soracağız. Evet hem imkanlar çok olsun hem de maaş yüksek olsun istiyoruz. Her yer dolu ne demek hocam, boş mu olması gerekiyor.
Burası forum insanlar tartışıyor sohbet ediyor sadece . Maaşınızı bana sormanıza gerek yok 🫣 Sakin olun . Ben yüksek alayım öbürleri düşük almalı yaklaşımınız yanlış geldi sadece. Taşra Büyükşehir dediğiniz yerlerdeki insanlar da bazı sosyal aktivitelerden eksik yaşamlarına devam ediyor . İstanbul istisnası dışında diğer büyük yerlerin hiçbirisinde kadro açılmıyor . Demekki insanlar haline razı

Burası forum insanlar tartışıyor sohbet ediyor sadece . Maaşınızı bana sormanıza gerek yok 🫣 Sakin olun . Ben yüksek alayım öbürleri düşük almalı yaklaşımınız yanlış geldi sadece. Taşra Büyükşehir dediğiniz yerlerdeki insanlar da bazı sosyal aktivitelerden eksik yaşamlarına devam ediyor . İstanbul istisnası dışında diğer büyük yerlerin hiçbirisinde kadro açılmıyor . Demekki insanlar haline razı
Hocam herkes yüksek alsın, herkes insan onuruna yakışacak bir seviyede yaşasın. Ben yüksek alayım onlar düşük alsın asla böyle bir isteğim olmadı. Bir insanın yalnızca hayatta kalmasını değil, toplum içinde utanmadan yaşayabilmesini sağlayacak ücreti alması gerekir. Herkes iyi olsun hocam.
Bir insanın yalnızca hayatta kalmasını değil, toplum içinde utanmadan yaşayabilmesini sağlayacak ücret gerekir. Ben yüksek alayım diğerleri düşük alsın gibi bir söylemim yok hocam.

Artik bundan sonrasi zor.Secimler yaklasti.Rusya 35 bin km menzil ve 16 adet nukleer baslik takilan fuzesini de yapti.Yani oncelik hep guvenlik olacak.Bunlar da ulke ekonomisiyle iliskili butceler.Yuksek maas bitti artik.Sosyal medyaya yonelip sacma sapan islerden para kazanmak lazim.

Bu ay maasindan kac lira eksildi @yolcuhan
Tusaşta akrabam calisiyor guvenlik on plana cikacak.Afad, şu aralar deprem degil de siginak kurma, proje, planlari ustunde calisiyor.Yani maasi sadece domates, ev kirasi uzerinden dusunmeyin.Düzce depreminden sonra hazirlikli idik.10 il sallandi giden paralar nasil karsilanacak.Et, balkanlar ve orta asyada halen cok ucuz.Romanya dunyadaki en ucuz ve en kaliteli eti yiyor bizde neden pahali?
Daha da zor gunler bizi bekliyor.Esnaf ve sosyal medya fenomenlerine birsey olmaz.
Kiz, ayda 1 milyon 44 bin kazaniyor.Ogretmen bu paraya 27 sene calisiyor.

Son düzenleme:
ilksms
Geri