Veri tabanı yönetimi dersi hakkında

Kodla Büyü

hkubra

Üye
10. sınıfta yazılım bölümü için bu ders verildi. bu derse ait yıllık plan hazırlayan var mı. derste ne işlenecek

alan şefi bu sene bu dersi alalım dedi ve bana verdiler bununla ilgili kitap falan olmadığı için ne yapacağımı şaşırdım. isteğe bağlıymış bu sene de okutulabilirmiş. öğrenciler için iyi olur dedi

Yanlış yapmış alan şefiniz. Bu dersi bu sene alalım diyemez maalesef.

alan şefi bu sene bu dersi alalım dedi ve bana verdiler bununla ilgili kitap falan olmadığı için ne yapacağımı şaşırdım. isteğe bağlıymış bu sene de okutulabilirmiş. öğrenciler için iyi olur dedi
Arkadaşlar haklı. Bu ders seneye 10. Sınıflarda zorunlu olacak bir ders. Bu yıl 10. Sınıflarda 10 saat ntp ve 3 saat robotik dışında meslek dersi olamaz. Yol yakınken düzeltsinler.

• Beğen
Tepkiler: vgm
Hocam alan şefinize; yeni çıkan çerçeve öğretim planları bi anda tüm sınıflara uygulanmaz, 9.sınıflarla uygulanmaya başlanır ve yıl geçtikçe üst sınıflara aktarılır deyin.

ÇÖP leri ne olarak anladı acaba arkadaş. Keyfine göre çöpe mi atabiliyor acaba. Alan şef doğrusunu bilip araştırıp söylemeyecekse yani...

şefinize burada yazılanları gösterin, bu kadar kişi sizin dediğinizin aksini söylüyor diye, bakalım ne cevap verecek?

ilksms
Geri