O ders seneye işlenecek.Şimdi değil.10. sınıfta yazılım bölümü için bu ders verildi. bu derse ait yıllık plan hazırlayan var mı. derste ne işlenecek
Arkadaşlar haklı. Bu ders seneye 10. Sınıflarda zorunlu olacak bir ders. Bu yıl 10. Sınıflarda 10 saat ntp ve 3 saat robotik dışında meslek dersi olamaz. Yol yakınken düzeltsinler.alan şefi bu sene bu dersi alalım dedi ve bana verdiler bununla ilgili kitap falan olmadığı için ne yapacağımı şaşırdım. isteğe bağlıymış bu sene de okutulabilirmiş. öğrenciler için iyi olur dedi
Hocam bu arada yazılım bölümü değil de yazılım geliştirme dalı dersek daha doğru olur.10. sınıfta yazılım bölümü için bu ders verildi. bu derse ait yıllık plan hazırlayan var mı. derste ne işlenecek
Hocam alan şefinize; yeni çıkan çerçeve öğretim planları bi anda tüm sınıflara uygulanmaz, 9.sınıflarla uygulanmaya başlanır ve yıl geçtikçe üst sınıflara aktarılır deyin.alan şefi bu sene bu dersi alalım dedi ve bana verdiler bununla ilgili kitap falan olmadığı için ne yapacağımı şaşırdım. isteğe bağlıymış bu sene de okutulabilirmiş. öğrenciler için iyi olur dedi
Hocam şefiniz ilçe ve il zümre gruplarına ve Bilişim Teknolojileri öğretmen gruplarına bir sorsun da yanlış yapmasın. Yanlışta inat mantıklı olmaz.söyledim inat etti ben de bu derse giremem dedim reddettim.