O osman demirel Site Gezgini Mesajlar 73 3 Ekim 2011 #1 Arkadaşlar veri tabanı dersinin ders bilgi formu geçen yıla göre farklı her halde. Ben tam anlayamadım, access mi anlatacağız? sql mi? ve yeni modülleri de yok sanırım? kaynak için ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar veri tabanı dersinin ders bilgi formu geçen yıla göre farklı her halde. Ben tam anlayamadım, access mi anlatacağız? sql mi? ve yeni modülleri de yok sanırım? kaynak için ne yapmayı düşünüyorsunuz?
O osman demirel Site Gezgini Mesajlar 73 3 Ekim 2011 #3 ?? neye göre karar verdiniz hocam. Ders bilgi formna göre mi? yoksa varsayım mı?
genedrom Aktif Üye Mesajlar 168 11 Ekim 2011 #5 hocam bende ilk defa lisede çalışıyorum ne anlatacağıma bende karar veremedim fikir verirseniz sevinirim
hocam bende ilk defa lisede çalışıyorum ne anlatacağıma bende karar veremedim fikir verirseniz sevinirim
genedrom Aktif Üye Mesajlar 168 11 Ekim 2011 #7 gozturkgs' Alıntı: gncl Genişletmek için tıkla ... hocam ne demek istedin şimdi sen
G gkhann Üye Mesajlar 15 14 Ekim 2011 #9 yıllık plana göre normalizasyon anlatılması lazım. ancak normalizasyonla ilgili yeterli kaynak yok...nasıl yapacağız direk access e mi geçsek. :?:
yıllık plana göre normalizasyon anlatılması lazım. ancak normalizasyonla ilgili yeterli kaynak yok...nasıl yapacağız direk access e mi geçsek. :?:
tamer Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,218 14 Ekim 2011 #10 Ben sql hakkında bilgi verdim access anlatıcam sonunda sql komutları ile bitiricem
G gkhann Üye Mesajlar 15 14 Ekim 2011 #11 ben de access e giriş yaptım ancak normalizasyon kurallarına çok yer verilmiş.. kafam karıştı..
H hz0660 Site Gezgini Mesajlar 39 28 Ekim 2011 #13 bende sql anlatıyorum... arada bir c# da sql ile bağlantı kurarak uygulamalı göstercem.ilişkili tablolarda mesela...
bende sql anlatıyorum... arada bir c# da sql ile bağlantı kurarak uygulamalı göstercem.ilişkili tablolarda mesela...
E Egos12 Üye Mesajlar 1 30 Ekim 2011 #14 hocalarım veri tabanı organizaysonu sınavında neler çıkabilir salı günü sınavım var hoca hiç bir şey anlatmadı hep yazdırdı sizce nelere çalışmalıyım
hocalarım veri tabanı organizaysonu sınavında neler çıkabilir salı günü sınavım var hoca hiç bir şey anlatmadı hep yazdırdı sizce nelere çalışmalıyım