Veri Tabanı Bağlantısında Bir Hata Oluştu.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zodiac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
arkadaşlar meb.k12.tr siteye foto yüklerken bu hata çıkıyor 2-3 saattir, sizde de böyle bir sorun var mı?

Veritabanı hatası Bakanlıktan kaynaklanır. Büyük ihtimal haftasonu olduğu için bakım yapıyorlardır. Yarına düzelir.

habibocak' Alıntı:
Veritabanı hatası Bakanlıktan kaynaklanır. Büyük ihtimal haftasonu olduğu için bakım yapıyorlardır. Yarına düzelir.

cevap verdiğiniz için sağolun hocam, teşekkürler. tam da foto yükleyecektim olmadı ya :(

Veri Tabanı Bağlantısında Bir Hata Oluştu. foto eklemeye çalışınca 3 gündür hala bu hata çıkıyor, sizde de çıkıyor mu bu hata arkadaşlar? bu nasıl iş ya 3 gün sürer mi?

Aynı hata uyarısıyla ben de giremiyorum dünden beri, kullanıcı adı şifreyi yazdıktan sonra panele girmiyor bile...

masterkartall' Alıntı:
Aynı hata uyarısıyla ben de giremiyorum dünden beri, kullanıcı adı şifreyi yazdıktan sonra panele girmiyor bile...

bir çalışma yapılıyorsa bile bu söylenir açıklama yapılır bir yerde ki biz de ne olduğunu anlarız, böyle herkes birbirine sormaz, bu işi yapanlar neden istedikleri saatte yapıp insanları mağdur ediyorlar anlayamıyorum.

3 4 gündür ben de aynı hatayı alıyorum. Bugünlerde bu hatayı alan var mı benden başka ?

Ben de içeriğe tablo eklemeye çalışırken bu hata mesajı ile karşılaşıyorum. İşin garibi bir tablo ekledim, ikincisini ekleyip kaydetmeye çalışırkenn hata veriyor. (sadece tek tablo mu ekletiyor acaba :? :? )

BBNET
Geri