Arkadaşlar velilere yönelik eba tanıtımı yapan varmı acaba elinde sunu döküman olan velilere ne anlatacağız acaba
hocam haklısınız da işte elimizde bir imza olsa en azından,ben yarım saatlik bir sunu hazırlayıp okula çağıracağım en azından imzalı birşey olsun diyorumda velilere ne anlatılır onu kestiremediömbote2011' Alıntı:hocam broşür hazırlayıp evlere göndereceğim, evde bilgisayarı olan öğrencim toplasınız 5-10u geçmez. çağırsam bile gelmezler ki, veli toplantısına gelmiyorlar
bence olurhcrturk' Alıntı:velileri çağırıp içimizi döksek fırsattan istifade.![]()
tomreader2010' Alıntı:30 sınıf 1000 öğrenci var hocam acaba küçük bir broşür tarzında birşey hazırlayıp velilere imza karşlığı dağıtıp 1-2 dakika bilgi mi versek
capslock' Alıntı:ben a5 boyutunda broşür hazırlayıp öğrencilerle gönderiyorum. ilkini şubat ayında yaptım şimdi mart ayını göndereceğim.
Amaç nedir?tomreader2010' Alıntı:Arkadaşlar velilere yönelik eba tanıtımı yapan varmı acaba elinde sunu döküman olan velilere ne anlatacağız acaba