Ne farkeder ha chp ha mhp ikiside aynı şu anda...O Kaçmazın seçim zamanında chp den aday olacağıda konuşuluyordu...Önemli olan şu anda muhalefet olması ve maalesef muhalefet için sahte belgelerde üretiliyor olduğu....cagdas' Alıntı:akp milletvekili olduğu için şakadır tabii. Osman Kaçmaz muhalif olduğu için ortalığa çıkmış demekki bu istek, bunu bile anlamamak için kırk dereden su getirmeyin. Ayrıca Osman Kaçmaz'ın chp'li değil birzamanlar mhp'den aday adayın olduğunu bilmeyecek kadar sığ bilgiyle yorum yaparsanız her muhalif chp'li olur, sizin kafanızda işte (bunu chp'yi savunmak için değil, her muhalifi chp fanatiği zannetmeyin diye söylüyorum)ilon' Alıntı:cagdas' Alıntı:bu ne ya, adam direk antetli kağıtla resmi olarak torpil yapılsın demişteksen' Alıntı:. millet daha kpss'de kopya varmı, yokmu onu tartışıyor. bunlar sadece sızıntılar.
şaka herhalde bu akpli milletvekili chpli olduğu belli birisinden Osman Kaçmazdan mı bunu isteyecekdaha inandırıcı birçok örnek bulabilirsiniz....
yukarda herşey güllük gülistanlık değil mi? hiç torpil istekleri, yazıları dönmüyor. milletvekili akp'li ise polisi sıraya dizse de suçsuz bir tarafı bulunur, torpil yaptırsa da aklanacak bir yolu vardır. biraz objektifinden bakın şu dünyaya, daha geniş açıyla görürsünüz :wink:
üstelik tarihe bakarsanız 2005 yani daha Osman Kaçmaz'ın ne olduğunun belli olmadığı zamanlar. :wink:
Neyse partiler değil mesele önemli olan daha sağlam belgelerle bu tür iddiaları dile getirmek onu anlatmaya çalışıyorum.....Bu olayda (vekil -polis) videosundan şahitine kadar gerekli delil var mesela.....Dikkat edersen bu konuda en çok bilgi paylaşnlardan birisi benim.