ve Sonunda Bende Sitelendim :D (Tasarımı Yenilendi)

Kodla Büyü
Arkadaşlar yeni bir arayüzle yeniden karşınızdayım. Bakalım bunun hakkındaki değerli yorumlarınızı merak ediyorum. :idea:

Albüm harika çift tıklamayla geliyor onu tek tıklama yapsak kanımca daha iyi olacak. Birde girişteki bilgisayar,cep tlf onların çözünürlüğünü yükseltelim. Anasayfadaki resme güzel bir kenarlık uydurdun mu :+1:

hasari' Alıntı:
Albüm harika çift tıklamayla geliyor onu tek tıklama yapsak kanımca daha iyi olacak. Birde girişteki bilgisayar,cep tlf onların çözünürlüğünü yükseltelim. Anasayfadaki resme güzel bir kenarlık uydurdun mu :+1:
eywallah hasari hocam. eleştirilerini dikkate alacağım. :wink:

İstersen dikkate alma burdan başını çok ağrıtırım :D

Bu arada yemekleri götürüyormuşsun. :)

hasari' Alıntı:
İstersen dikkate alma burdan başını çok ağrıtırım :D

Bu arada yemekleri götürüyormuşsun. :)

hehehe :lol: :lol: Senden korkulur walla. Ama sen daha benim coştuğumu görmedin :wink:

"yapım aşamasında" yazılarını gördükçe

terzi kendi söküğünü dikemezmiş sözü aklıma geliverdi.

Hayırlı olsun sayın hocam...

beslenmeciler' Alıntı:
"yapım aşamasında" yazılarını gördükçe

terzi kendi söküğünü dikemezmiş sözü aklıma geliverdi.

Hayırlı olsun sayın hocam...

:D walla doğru söylüyorsun hocam. bu gece maçtan sonra can sıkıntısına uğraştım biraz. inş. en kısa sürede o kısımlar da tamamlanacak :wink:

ve Sonunda Bende Sitelendim :D (Tasarımı Yenilendi) 30 May 2008, 1:06

--------------------------------------------------------------------------------

benim öğrencilerimden birisi benim siteyi çalmış
ben ona yarın gösteririm http://bdereli.somee.com/

www.rtyucel.com (Tasarımı Yenilendi !!!)

Vallaha hocam kötü bir amacım yoktu sadece çok sevdiğim bir Şablon olduğu için almıştım.ÇoKKKKKK Özür diliyorum hocam :)

Hocam ben sizin yazı görmedin üye olmuştum sizin yazılarda gezerken bi baktım benim sitenin adı geçiyor yanlız benim site patlatıldı :( :( :(

hocam. ellerinize sağlık. tasarımı çok hoş olmuş, darısı bizlerin başına .umarım en kısa zamanda bizlerde siteleniriz.

BBNET
Geri