ve Sonunda Bende Sitelendim :D (Tasarımı Yenilendi)

Kodla Büyü

rtyucel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sevgili bilgisayarbilisim.net üyeleri,
sonunda bende sitelendim. hemde kendi domainimle :P
Hep başkalarına web sitesi yapacak değilim ya. sonunda ben de kendime bir web sitesi yapmaya karar verdim. gerçi uzun zaman olmuştu bu kararı alalı ama bir türlü fırsat bulup da yapamamıştım. Sonunda basit bir tasarımla yaptım ama içeriği konusunda henüz kararsızım. Şimdilik bişeyler karaladım.

Sizlerden ricam site hakkında görüş ve önerilerinizi yazmanız.
Hepinize iyi çalışmalar.

Adres: http://www.rtyucel.com

siteniz güzel olmuş. Sabahın 4ünde bile yeni konular açılıyor bu forumda beh. Nöbetçi form üyeleri gibi maşallah :D

hayırlı olsun hocam,
haklısınız hocam, başka sitelerle uğraşmaktan kendimize site yapamıyoruz. 2 ay oldu kendime bir site yapayım dedim. index sayfasını oluşturdum ama yok. bir türlü fırsat bulamıyorum. bitmez bu işler...

ellerine sağlık, yanlız site çabuk bitti, biraz daha doldursan iyi olacak..

bu arada hostu bedavaya getrimişin :)

Hocam siz tasarımı aşmışsınız elinize sağlık çok güzel olmuş. Belki günün birinde bizimde böyle bir sitemiz olur. :D

Hayırlı olsun delianlı.

Blog tarzı bir şeyler yapsaydın. Yada blogspot için alan adı alıp yöynlendirme yapsaydın daha iyi olmazmıydı.

Şu sıralar blogculuk revaçta ondan diyorum.
Ama siten de güzel olmuş.

Başarılar diliyorum.
Güzel çalışmalarını takip etmeye çalışıcam.

Hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. İçeriği konusunda en kısa sürede karar verip verip, doldurmam gerekiyor.

Bir arkadaşım sormuştu siteyi nerde hazırladınız diyerekten: "Siteyi PS ta hazırladım."

@mirayanbravi: Dostum biz senin gibi bir blog yönetemeyiz. şahsen senin blogunun müdavimiyim hergün takip ediyorum. şahsım adına bir blogum var ama içeriği öğrencilerime yönelik ders notlarıyla ve bt dünyasından bilgilerden oluşuyor.

öncelikle hayırlı olsun elinize sağlık..ben bir kaç eleştiride bulunacaktım ama baktım ki herkes maşallah pikniğe gider gibi .......

bence arkadaşın hatalarını eksiklerini görmesi için birazda eleştiri yapsanız ya..tşkler süper olmuş demek bana biraz garip geldi..sizler bilg. öğretmenisiniz bunlar süper ise biz neye güzel dicez ki ?? :?

neyse ben susayım en iyisi..kolay gelsin...

tcoalngsau' Alıntı:
öncelikle hayırlı olsun elinize sağlık..ben bir kaç eleştiride bulunacaktım ama baktım ki herkes maşallah pikniğe gider gibi .......

bence arkadaşın hatalarını eksiklerini görmesi için birazda eleştiri yapsanız ya..tşkler süper olmuş demek bana biraz garip geldi..sizler bilg. öğretmenisiniz bunlar süper ise biz neye güzel dicez ki ?? :?

neyse ben susayım en iyisi..kolay gelsin...

hocam susmayacaksın ki bizler de eksiklerimizi görelim. ama sunu bastan belirteyim ki benim tasarım bilgim 0 (sıfır) ben daha cok isin kodlama kısmıyla ugrasmayı seviyorum ve suan ki hali benim de içime sinmiş değil sadece alan boş durmasın diye ekledim. :mrgreen:

sanırım bunları okuduktan sonra gene yazmazsın hehehe şaka bi tarafa yaz cidden eleştiriye acık birisiyimdir :wink:

BBNET
Geri