Ve işte Bayrak İner ki domuzlar azmasın..

Kodla Büyü
Tayyip kendisi gibi korkak bi genelkurmay başkanı buldu oturttu oraya. Aman halk celallenmesin, bayrakları indirin, ne istiyolarsa yapın diye direktif vermiştir birliklere. Ona da bu direktifi ver diye tayyip öğütlemiştir. Terörle mücadele eden adamlar içerde, teslimiyetçiler dışarda.

..soruyorum size bu askerler-bu gencecik insanlar neden ölüyor??
o bayrak zaten inecekse oradan neden ölüyor bu insanlar??? halbu ki 30 bin LİRA bulanlar ölmüyor bi de işin o kısmı var değil mi!!??Hükümet bedelliyi çıkardı zaten canı tatlı olan-canı değerli olan bulsaydı 30 bini de nefes alsaydı şimdi bizimle beraber...ama fakirsen garipsen yoksulsan ÖLECEKSİN..hem de ne uğruna öldüğün bile olmadan ÖLECEKSİN...senden ÇOOOOOOOk var;3-5 inizi ölse ne olur 10 unuz ölse ne olur!!!!!!!!!!!RESMEN bu ülke şu an bu noktaya geldi..

benim bayrağım korkudan inecekse, benim ordumun aracına pkk bayrağı asılcaksa ben ne yapayım yeni hastaneyi,duble yolu. ben tek tek şerit yollarda gideydim, eski hastanelerde sürüneydimde bayrağım bu hale gelmeyeydi

Olayın terörist leşinin geçişi sırasında mı olduğu yoksa 30 Ağustos'ta asılan bayrağın kaldırılması mı olduğu tam belli değil haberde. Asker böyle birşey yapmaz ben buna inanmak istemiyorum. Ordumuz hala asil ve gururlu onca karalamaya rağmen tabii tayyip iyice ele geçirmediyse...

geçen günde kendi ülkemizin bir dağına bayrak diktik diye övünüyorduk
nerdennn nereye geldik

Bir şey demiyorum artık yazıklar olsun be. O -helal olsun diğerini de al diyen insan zihniyeti yüzünden de ırkçı olmak üzere toplum.. ülkemizde bayrak indir talimatıyla birlikte yılanlarla değil o. çocuklarıyla birlikte yaşıyoruz.

pisagorean' Alıntı:
Olayın terörist leşinin geçişi sırasında mı olduğu yoksa 30 Ağustos'ta asılan bayrağın kaldırılması mı olduğu tam belli değil haberde. Asker böyle birşey yapmaz ben buna inanmak istemiyorum. Ordumuz hala asil ve gururlu onca karalamaya rağmen tabii tayyip iyice ele geçirmediyse...

rütbesi ne olursa olsun hiçbir askerin terörist geçişi sırasında böyle birşey yapacağına ihtimal veremiyorum, olayı doğrulayan yalanlayan bir açıklama yok sanırım, ben rastlamadım ama işin aslı çıkana kadar benim gözümde 30 ağustos sonrası kaldırılmasından ibaret, bende @pisagorean gibi aksini düşünmek istemiyorum.

the_korsan' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:

rütbesi ne olursa olsun hiçbir askerin terörist geçişi sırasında böyle birşey yapacağına ihtimal veremiyorum, olayı doğrulayan yalanlayan bir açıklama yok sanırım, ben rastlamadım ama işin aslı çıkana kadar benim gözümde 30 ağustos sonrası kaldırılmasından ibaret, bende @pisagorean gibi aksini düşünmek istemiyorum.

Bizde aksini düşünmek istemiyoruz hocam ama ülkede son zamanlarda öyle şeyler oluyor ki insan artık her şeye acaba diyor..

Ben de korsan hocam gibi düşünüyorum bayrağın indirilmesi konusunda. 30 Ağustos sonrası indirilen bir bayraktır.

Ama terörün bitmesini isteyemeyen asker diyenler de balkondaki kum torbalarını görsün. O lojmanda rütbeli asker kalır. Yani terör var, terörden dolayı yüksek maaş alıyor, o yüzden terörün bitmesini istemiyorlar dediği asker, kendi kellesi, geçtik eşinin canı, çoluk çocuğunun canını üç kuruş alacağı operasyon, OHAL vs. tazminatlara değişir mi; bre ahmaklar?

Allahım sen koru vatanımı millletimi bütünlüğümüzü hainlerden kalleşlerden...
hainlere fırsat verme Allahım
AMİN

sanki başka ülke..yazıklar olsun yazıklar olsun..devleti bu kadar küçük düşüren kişilere şakşakçılık yapanlar görün neler oluyor

arkadaşlar bu ilçede tek bilişim tekn. öğretmeni olan ve çatışma günü de burada olan biri olarak konuşuyorum. Sizin batıda tahmin dahi edemediğiniz şeyler burada provakasyon konusu olabiliyor. orada zaten pkk ölüleri askeri araçla taşınıyordu. bayrağın içeri alınması orada toplanan halkın daha fazla gaza gelip provakasyona sebep olmaması için olabilir. İlçe zaten şu an çok gergin, Olası bir provakasyon olayların daha da büyümesine askerin ve polisin zordurumda kalmasına sebep olabilir. Herşeyi Askerin zafiyetinden falan düşünmeyin, Ben biraz farklı bakış açısıyla düşünün derim. Ayrıca ilçemizde asker ve polis oldukça güçlü. yani onların yapabileceği şeylerden korkulduğu için falan değil, sadece tedbir amaçlı...

hocam 3 yıl hakkaride çalışan biri olarak bende burda yorum yapayım..devlet yerinde şefkatini yerinde tokadını atacaktır..devlet kolay olunmaz :tr: :tr:

Hocam ilçe zaten delik deşik, halk da pkk sempatizanı, yani ben şurada o bağıranları tarayıp kurtulması ve bayrağın da asılı kalması mı gerekir diyeyim, devlet daha ince bir siyaet gütmeli, ilçenin yüzde 80 i korucu. yani o bağıranların çoğu korucu ailesi. Devlet bunlarla ekonomik bağını koparacağını söylerse -insanlar burada paraya daha çok önem veriyo- çoğu böyle bir olaya kalkışmaz, yani orada bayrak kalmış kalmamış çok da önemli değil, eğer askerler o bayrağı almamış olsalardı muhtemelen gaza gelip aşağıda bağırıp çağıran o halk binayı taşa tutmaya bayrağı yakmaya çalışacaklardı, askerlerin de karşılı vermesiyle daha büyük provakasyonlara sebep olabilirdi. ben olayı savunmuyorum ama sadece bu tarz provakasyonları çıkaranlarla ilgili devlet ekonomik yaptırımlara başvursa bunların çoğunu oratadan kaldırmış olur, ve o bayrağın kaldırılmasına da gerek kalmaz...

sahininces' Alıntı:
arkadaşlar bu ilçede tek bilişim tekn. öğretmeni olan ve çatışma günü de burada olan biri olarak konuşuyorum. Sizin batıda tahmin dahi edemediğiniz şeyler burada provakasyon konusu olabiliyor. orada zaten pkk ölüleri askeri araçla taşınıyordu. bayrağın içeri alınması orada toplanan halkın daha fazla gaza gelip provakasyona sebep olmaması için olabilir. İlçe zaten şu an çok gergin, Olası bir provakasyon olayların daha da büyümesine askerin ve polisin zordurumda kalmasına sebep olabilir. Herşeyi Askerin zafiyetinden falan düşünmeyin, Ben biraz farklı bakış açısıyla düşünün derim. Ayrıca ilçemizde asker ve polis oldukça güçlü. yani onların yapabileceği şeylerden korkulduğu için falan değil, sadece tedbir amaçlı...
hocam belki haklı olabilirsin ama bana göre hiç bir neden bayrağın kaldırılmasından önemli değil bayrağın kaldırılması o şerefsizleri sevindirip morallendirirken türk halkını endişeye sevkeder başını öne eğer.
bunlar bu kadar güçlüyse bayrak indirecek kadar devlet artık 3-5 çapulcu diyerek olayı geçiştirmeyip olayın ciddiyetine tabii olarak herşeyin tedbirini alacak olağanüstü hal ilan edip bölgeyi gerekirse ev ev arayacak kimsenin kafasını pencereden çıkarmayıp o dağları temizlemeden de bu tedbirler kalkmayacak çünkü o pkk lıların çoğunluğu ordaki evlerde yada destekçileri orda kimsenin gözünün yaşına bakılmamalı bir askere polise masum vatandaşa zarar geleceğine ordaki insanlar zorluk çeksin destekçilerininde burnundan gelsin.......... hükümet 10 yıldır pkk sorununu açılımla çözeceğini düşünerek askeri talanda operasyon yapıp gerekli tedbirleri almadığı için onlar da bu zamanı değerlendirerek çok güçlenip şehir merkezlerine iyice yerleştiler şu an hangi taşın altında çıkacakları belli değil beklemeye devam eder hala3-5 çapulcu mantığı ile hareket edilirse osman pamukoğlununda dediği gibi o bölge elden çıkma noktasına gelecek.. çünkü artık 3-5 çapulcu değiller milyonları bulmaya başladılar

kurtuluş savaşında kaç millet savaşırken inmedi o bayrak şimdi gurur kırıcı . provksyon olabilir haklısın ama hükümet bu işi o noktaya getirmeyecekti bunun sorgulanması lazım ama % 50 sağolsun gözleri kapalı

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;

O benimdir, o benim milletimindir ancak.

sahininces' Alıntı:
Hocam doğrudur size inanıyorum, leşlerin askeri araçla taşınması da yine bizim askerimizin büyüklüğüdür. Orda ölürler örgüt arkasına bakmadan kaçar leşi askere kalır. Getirir yakınlarını sorar soruşturur teslim eder. Yani olay büyük ihtimalle böyledir böyle gerçekleşir diye düşünüyorum. Yani o bayrak için öldürdüğü teröristi provakasyon olmasın diye geçerken de indirmez diye düşünüyorum. Bunun savunulacak bir tarafı yok benim mantığım almıyo. Eğer orada o bayrak provakasyon olmasın diye kaldırıldıysa bunun savunulacak bir tarafı yok başka türlüyse onu bilemem 30 Ağustostan sonra balkondaki bayrağın kaldırılması gibi birşeyse sorun yok.

Hocam zaten olayların bu raddeye gelmesi hükümetin yanlış politikası ve asker ve polisin elindeki yetkilerin kısıtlanmasından. Hükümetin yanlış politikaları sayesinde halkda büyük bir pkk sempatizanlığı hakim. Haberleri takip ettiyseniz; Adamın evine roket isabet etmiş, mermi isabet etmiş konuşmanın gidişatında sanki askeri polisi sorumlu tutuyo. Evimize pkk ya ateş ederken mermi yağdırdılar, roketin hangi taraftan geldiğini göremedik(sanki asker roket kullanıyo da) yani polis asker devletin her türlü birimi burada onlara göre baş düşman. ama çoğu maaşını devletten alıyo...
Geçem hafta bizim okula da dağdan gelmişler öğretmen sormuşlar, bakalım bekliyoruz bir daha ne zaman gelecekler diye.. :(

beyfendiler bu seferde provake olmadılar iyi güzel, ancak bunlar meyilliler, dertleri başka, illaki kavga çıkaracaklar, Türk milletinin sabrı taştığında bakalım kim zararlı çıkacak. Atamızın büstüne çıkarlar, askerimizi polisimizi taşlarlar şehit ederler, bayrağımıza göz dikerler, sonrada bizimle aynı sofraya oturur yer içerler. bunlarıda bunlara destek veren sempatizanlarınıda lanetliyorum. eskiler derya hep rahat batıyor diye öyle birşey olsa gerek.

sahininces' Alıntı:
Hocam zaten olayların bu raddeye gelmesi hükümetin yanlış politikası ve asker ve polisin elindeki yetkilerin kısıtlanmasından. Hükümetin yanlış politikaları sayesinde halkda büyük bir pkk sempatizanlığı hakim. Haberleri takip ettiyseniz; Adamın evine roket isabet etmiş, mermi isabet etmiş konuşmanın gidişatında sanki askeri polisi sorumlu tutuyo. Evimize pkk ya ateş ederken mermi yağdırdılar, roketin hangi taraftan geldiğini göremedik(sanki asker roket kullanıyo da) yani polis asker devletin her türlü birimi burada onlara göre baş düşman. ama çoğu maaşını devletten alıyo...
Geçem hafta bizim okula da dağdan gelmişler öğretmen sormuşlar, bakalım bekliyoruz bir daha ne zaman gelecekler diye.. :(
allah kolaylık versin yardımcınız olsun askerede polisede sizede insanın kendi ülkesinin topraklarında belki az belki çok endişeli birazda ürkerek yaşaması gerçekten onur kırıcı ve zor

iran gibi olacaksın kardeşim..ab uyum sürecinde iyice yumuşak olduk..nedir bu kardeşim..açılımmış yerim böyle açılımı :tr:

böyle saçma şey mi olur halk tahrik olmasınmış, sağ duyuymuş. ya Türk milleti tahrik olursa nolacak?

her millet hakettiği gibi yönetilirmiş. ben bu milletin bunu hakettiğini düşünüyorum. inşallah diyorum inşallah 1 dönem daha bu adamlar kazanmazlar. ama şunuda belirteyimki merkez sağ özellikle milliyetçi kesim şuan çok güzel uyutulmaktadır.

BBNET
Geri