mutlucan' Alıntı:ben 2014 4. aya kadar hepsini görüyorum..
"MERKEZE BAĞLI TAŞRA / BAKANLIK" nedir
genel müdürlük merkezinde çalışan öğretmenler. okullarda değil.sancaktepe' Alıntı:"Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünde görevli öğretmenler" den kasıt kim arkadaşlar...Bir çok kursa bu şartı koymuslar da!!! Secsek ve cıksa sonucta sorun olur mu acaba?
hangi genel müdürlük yazıyorsa o genel müdürlüğün okullarındaki meslek dersi öğretmenleri. Mesela mesleki ve teknik eğitim genel müdürlüğü ise meslek liselerinde meslek dersi veren öğretmenler demek sadece.sancaktepe' Alıntı:"Genel Müdürlüğe bağlı kurumlardaki meslek öğretmenleri" kimler oluyor...Bu koşulları bilen bir arkadas varsa acıklayabilir mi acaba!!!
s_kajmeran' Alıntı:mutlucan' Alıntı:"MERKEZE BAĞLI TAŞRA / BAKANLIK" nedir
hizmetiçi eğitim kişinin kendi isteğiyle yaptığı tercih neticesinde seçilirse gideceği eğitim faaliyetidir. Bir faaliyete çoğu zaman kapasitenin 4-5 katı kişi başvurduğu için seçilmiş olmak gerçekten ciddi bir şans gerektirir. Bu nedenle gitmeyi düşünmediğiniz bir faaliyete başvurmayınız.aynenbadi' Alıntı:çıkarsa gitmek zorundamıyız arkadaşlar?
omd' Alıntı:hangi genel müdürlük yazıyorsa o genel müdürlüğün okullarındaki meslek dersi öğretmenleri. Mesela mesleki ve teknik eğitim genel müdürlüğü ise meslek liselerinde meslek dersi veren öğretmenler demek sadece.sancaktepe' Alıntı:"Genel Müdürlüğe bağlı kurumlardaki meslek öğretmenleri" kimler oluyor...Bu koşulları bilen bir arkadas varsa acıklayabilir mi acaba!!!
sancaktepe' Alıntı:omd' Alıntı:hangi genel müdürlük yazıyorsa o genel müdürlüğün okullarındaki meslek dersi öğretmenleri. Mesela mesleki ve teknik eğitim genel müdürlüğü ise meslek liselerinde meslek dersi veren öğretmenler demek sadece.sancaktepe' Alıntı:"Genel Müdürlüğe bağlı kurumlardaki meslek öğretmenleri" kimler oluyor...Bu koşulları bilen bir arkadas varsa acıklayabilir mi acaba!!!
herhangi bir genel müdürlük belirtilmemiş..Bir de arkadaslar basvurusu 2 gun sonra bitecek olan kontenjanı 100 oldugu halde 20-30 basvurusu olan egıtımler var..Basvursak ne olur acaba..Zaten dolmayacagı kesin...Yarısı bile dolmayacak eminim
omd' Alıntı:sancaktepe' Alıntı:omd' Alıntı:hangi genel müdürlük yazıyorsa o genel müdürlüğün okullarındaki meslek dersi öğretmenleri. Mesela mesleki ve teknik eğitim genel müdürlüğü ise meslek liselerinde meslek dersi veren öğretmenler demek sadece.sancaktepe' Alıntı:"Genel Müdürlüğe bağlı kurumlardaki meslek öğretmenleri" kimler oluyor...Bu koşulları bilen bir arkadas varsa acıklayabilir mi acaba!!!
herhangi bir genel müdürlük belirtilmemiş..Bir de arkadaslar basvurusu 2 gun sonra bitecek olan kontenjanı 100 oldugu halde 20-30 basvurusu olan egıtımler var..Basvursak ne olur acaba..Zaten dolmayacagı kesin...Yarısı bile dolmayacak eminim
Hangi kurs hocam o?
yegitektekiler alınıyor hocam. kursiyerler hazırdır zaten.sancaktepe' Alıntı:mesela... 2014000001.... bu kursa katılmak lazım ama "Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünde görevli öğretmenler" diye bir ibare var...
biltek2007' Alıntı:öğretmenlik ve girişimcilik eğitimleri ne olaki?
Ankara hocammetemli' Alıntı:merkeze bağlı taşra teşkilatı nedemek
kusurn verileceği yer de bu yazıyor da
yolluk evinizden hizmetiçi eğitim enstitüsüne gidene kadar aradaki tüm taksi ve otobüs harcamalarınız. Bilet göstermenize gerek yok. Standart fiyatlar üzerinden hesaplanıyor zaten. Kalacak yer de Ankara haricinde hizmetiçi enstitüsünde kalınıyor çoğunlukla. Ankarada da başkent öğretmenevi vb. Ayrıca kurs süresince günlük yevmiye alınıyor. Devam eden dersiniz, göreviniz vb varsa ekdersini de kesilmeden alıyorsunuz.aynenbadi' Alıntı:arkadaşlar yardımcı olurmusunuz,kalacak yer ve yolluk durumunu nasıl hesaplayacaklar?
yoksa cebimizden çıkacaksa ben başvuru yapamayacam.. :?
biltek2007' Alıntı:yegitektekiler alınıyor hocam. kursiyerler hazırdır zaten.sancaktepe' Alıntı:mesela... 2014000001.... bu kursa katılmak lazım ama "Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünde görevli öğretmenler" diye bir ibare var...
modüler eğitim de meslek liseleri için.
tşk hocam.. anladığım kadarıyla görev yaptığım yere göre hesaplanacak yollukomd' Alıntı:yolluk evinizden hizmetiçi eğitim enstitüsüne gidene kadar aradaki tüm taksi ve otobüs harcamalarınız. Bilet göstermenize gerek yok. Standart fiyatlar üzerinden hesaplanıyor zaten. Kalacak yer de Ankara haricinde hizmetiçi enstitüsünde kalınıyor çoğunlukla. Ankarada da başkent öğretmenevi vb. Ayrıca kurs süresince günlük yevmiye alınıyor. Devam eden dersiniz, göreviniz vb varsa ekdersini de kesilmeden alıyorsunuz.aynenbadi' Alıntı:arkadaşlar yardımcı olurmusunuz,kalacak yer ve yolluk durumunu nasıl hesaplayacaklar?
yoksa cebimizden çıkacaksa ben başvuru yapamayacam.. :?
şansını fazla zorluyorsun hocamaynenbadi' Alıntı:aynı tarihte 2 ayrı şehirde aynı kursa başvurdum,ikiside çıkarsa ne olacak şimdi![]()
ya çıkarsaomd' Alıntı:şansını fazla zorluyorsun hocamaynenbadi' Alıntı:aynı tarihte 2 ayrı şehirde aynı kursa başvurdum,ikiside çıkarsa ne olacak şimdi![]()
İkisi de çıkacak öyle mi
Daha önce hiç hizmetiçi eğitime başvurmadın anlaşılan
![]()
biltek2007' Alıntı:Ankara hocammetemli' Alıntı:merkeze bağlı taşra teşkilatı nedemek
kusurn verileceği yer de bu yazıyor da
çok iyimsersin hocam çokaynenbadi' Alıntı:ya çıkarsa![]()