ofkar' Alıntı:şu an başvuru yapılıyor merkezi de eylül ayında kurs var biraz diğer aylarda neredeyse hiç yok
ymanav' Alıntı:Başvuru işlemlerine bir türlü açamadım ya. Tıklıyorum ekrana gelmiyor. Aynı şekilde izin işlemlerine de tıklayamıyorum mebbiste o da açılmıyor. O alt menüde bir problem mi oluştu acaba
İnternet Explorer ile deneyin sıkıntısız çalışıyor.aynenbadi' Alıntı:açılmıyor
ofkar' Alıntı:şu an başvuru yapılıyor merkezi de eylül ayında kurs var biraz diğer aylarda neredeyse hiç yok
kade38' Alıntı:şubattaki hizmetiçi eğitimlerin başvuru süresi bitmiş :?
saçmalık. zaten yeni yayınladır listeyi :-1:
chrome kullanıyorsanız ondandır.ymanav' Alıntı:Başvuru işlemlerine bir türlü açamadım ya. Tıklıyorum ekrana gelmiyor. Aynı şekilde izin işlemlerine de tıklayamıyorum mebbiste o da açılmıyor. O alt menüde bir problem mi oluştu acaba
Hocam Merkezi Hizmetiçi Eğitimden Fatih Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanım Kursunu almak zorundasınızuysal_rockci' Alıntı:Arkadaşlar ,
Bulunduğumuz bölgede , öğretmenlere Etkileşimli Tahta kursu verebilmek için bizim her hangi bir kurs almamız gerekli mi,
Gerekliyse hangi faaliyeti seçmeliyiz acaba .
Ona göre ilk fırsatta başvurumuzu yapalım şimdiden![]()
uysal_rockci' Alıntı:Arkadaşlar ,
Bulunduğumuz bölgede , öğretmenlere Etkileşimli Tahta kursu verebilmek için bizim her hangi bir kurs almamız gerekli mi,
Gerekliyse hangi faaliyeti seçmeliyiz acaba .
Ona göre ilk fırsatta başvurumuzu yapalım şimdiden![]()
Hocam siz hizmetiçi eğitimlerde mi ilgileniyorsunuz? Ocak ve Şubat ayları için başvuruda bulunma şansımız varmı?caylakcekirge' Alıntı: