VATANDAŞ UYUMA !!! AFYONDA CEPHANELİK PATLAMASI 25 ŞEHİT

Kodla Büyü

developer

Süper Üye
Süper Üye
Afyonkarahisar'ın Ataköy Kışlacık Köyü'nde konuşlu 500. İstihkam Ana Komutanlığı Deposu'nda meydana gelen patlamada 25 asker şehit oldu.

kaynak:http://www.haber7.com/guncel/haber/921466-afyonda-cephanelikte-patlama-25-sehit

Re: Afyon'da cephanelikte patlama: 25 şehit

offf offf Allah ailelerine sabır versin, hepimiz için çok çok zor bir imtihan...

Re: VATANDAŞ UYUMA !!! AYFONDA CEPHANELİK PATLAMASI 25 ŞEHİT

Şimdi 25 gencecik fidanın ailelerinin bile haberi yok hocam kimlikler belirlenmemiş daha.

TÜrkiyeyi yedi yaw yedi bu adam

hocam gece uykulu uykulu tvde altyazı olarak izledim herhalde yanlış gördüm felan dedim Allah ailelerine sabır versin....

Siz kim olduğunu düşünüyorsunuz tabikide basbakanlık koltuğu meşgul eden şahıstan bahsediyorum

developer' Alıntı:
Siz kim olduğunu düşünüyorsunuz tabikide basbakanlık koltuğu meşgul eden şahıstan bahsediyorum

kendisi çok sevdiğim bir adam değil ama bununla ne alakası var şimdi. el bombasının pimini çekip içeri mi atmış

Bu olaylar genelde Pakistan Hindistan gibi ülkelerde olan vakalar...Olay vuku buluyor,açıklama yapan orman bakanı(?)
Allahın bu ülkede neler oluyor böyle? Sen o asker yakınlarına sabır ver yarabbim

herhafta onlarca şehit verdiğimiz bu günlerde böyle bir kazanın olması düşündürücü.. şehitlerimizin mekanı cennet olsun Allah ailelerine sabır versin.

ne saçmalıyorsunuz hocam.. Allah rahmet eylesin denir şu durumda sadece. Allah sabır versin.

BBNET
Geri