developer Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,296 6 Eylül 2012 #1 Afyonkarahisar'ın Ataköy Kışlacık Köyü'nde konuşlu 500. İstihkam Ana Komutanlığı Deposu'nda meydana gelen patlamada 25 asker şehit oldu. kaynak:http://www.haber7.com/guncel/haber/921466-afyonda-cephanelikte-patlama-25-sehit
Afyonkarahisar'ın Ataköy Kışlacık Köyü'nde konuşlu 500. İstihkam Ana Komutanlığı Deposu'nda meydana gelen patlamada 25 asker şehit oldu. kaynak:http://www.haber7.com/guncel/haber/921466-afyonda-cephanelikte-patlama-25-sehit
the_korsan Site Admin Yönetici Mesajlar 3,036 6 Eylül 2012 #2 Re: Afyon'da cephanelikte patlama: 25 şehit offf offf Allah ailelerine sabır versin, hepimiz için çok çok zor bir imtihan...
Re: Afyon'da cephanelikte patlama: 25 şehit offf offf Allah ailelerine sabır versin, hepimiz için çok çok zor bir imtihan...
developer Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,296 6 Eylül 2012 #3 Re: VATANDAŞ UYUMA !!! AYFONDA CEPHANELİK PATLAMASI 25 ŞEHİT Şimdi 25 gencecik fidanın ailelerinin bile haberi yok hocam kimlikler belirlenmemiş daha. TÜrkiyeyi yedi yaw yedi bu adam
Re: VATANDAŞ UYUMA !!! AYFONDA CEPHANELİK PATLAMASI 25 ŞEHİT Şimdi 25 gencecik fidanın ailelerinin bile haberi yok hocam kimlikler belirlenmemiş daha. TÜrkiyeyi yedi yaw yedi bu adam
S sevdiceğim Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,461 6 Eylül 2012 #4 Re: VATANDAŞ UYUMA !!! AYFONDA CEPHANELİK PATLAMASI 25 ŞEHİT hocam gece uykulu uykulu tvde altyazı olarak izledim herhalde yanlış gördüm felan dedim Allah ailelerine sabır versin....
Re: VATANDAŞ UYUMA !!! AYFONDA CEPHANELİK PATLAMASI 25 ŞEHİT hocam gece uykulu uykulu tvde altyazı olarak izledim herhalde yanlış gördüm felan dedim Allah ailelerine sabır versin....
W wertyu6 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,794 6 Eylül 2012 #5 Re: VATANDAŞ UYUMA !!! AYFONDA CEPHANELİK PATLAMASI 25 ŞEHİT developer' Alıntı: TÜrkiyeyi yedi yaw yedi bu adam Genişletmek için tıkla ... hangi adam?
Re: VATANDAŞ UYUMA !!! AYFONDA CEPHANELİK PATLAMASI 25 ŞEHİT developer' Alıntı: TÜrkiyeyi yedi yaw yedi bu adam Genişletmek için tıkla ... hangi adam?
developer Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,296 6 Eylül 2012 #6 Re: VATANDAŞ UYUMA !!! AYFONDA CEPHANELİK PATLAMASI 25 ŞEHİT Siz kim olduğunu düşünüyorsunuz tabikide basbakanlık koltuğu meşgul eden şahıstan bahsediyorum
Re: VATANDAŞ UYUMA !!! AYFONDA CEPHANELİK PATLAMASI 25 ŞEHİT Siz kim olduğunu düşünüyorsunuz tabikide basbakanlık koltuğu meşgul eden şahıstan bahsediyorum
ziyaunal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 810 6 Eylül 2012 #7 Re: VATANDAŞ UYUMA !!! AYFONDA CEPHANELİK PATLAMASI 25 ŞEHİT developer' Alıntı: Siz kim olduğunu düşünüyorsunuz tabikide basbakanlık koltuğu meşgul eden şahıstan bahsediyorum Genişletmek için tıkla ... kendisi çok sevdiğim bir adam değil ama bununla ne alakası var şimdi. el bombasının pimini çekip içeri mi atmış
Re: VATANDAŞ UYUMA !!! AYFONDA CEPHANELİK PATLAMASI 25 ŞEHİT developer' Alıntı: Siz kim olduğunu düşünüyorsunuz tabikide basbakanlık koltuğu meşgul eden şahıstan bahsediyorum Genişletmek için tıkla ... kendisi çok sevdiğim bir adam değil ama bununla ne alakası var şimdi. el bombasının pimini çekip içeri mi atmış
S swanp Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 406 6 Eylül 2012 #8 Bu olaylar genelde Pakistan Hindistan gibi ülkelerde olan vakalar...Olay vuku buluyor,açıklama yapan orman bakanı(?) Allahın bu ülkede neler oluyor böyle? Sen o asker yakınlarına sabır ver yarabbim
Bu olaylar genelde Pakistan Hindistan gibi ülkelerde olan vakalar...Olay vuku buluyor,açıklama yapan orman bakanı(?) Allahın bu ülkede neler oluyor böyle? Sen o asker yakınlarına sabır ver yarabbim
A atakom Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,326 6 Eylül 2012 #10 herhafta onlarca şehit verdiğimiz bu günlerde böyle bir kazanın olması düşündürücü.. şehitlerimizin mekanı cennet olsun Allah ailelerine sabır versin.
herhafta onlarca şehit verdiğimiz bu günlerde böyle bir kazanın olması düşündürücü.. şehitlerimizin mekanı cennet olsun Allah ailelerine sabır versin.
seferzafer Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 932 6 Eylül 2012 #11 ne saçmalıyorsunuz hocam.. Allah rahmet eylesin denir şu durumda sadece. Allah sabır versin.