varsayımlar

Kodla Büyü

yesimk06

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
1,041
şu anda çalıştığım okulda var mıyım yok muyum belli değil.

Nasıl mı geçen sene formatordum 9 saat dersim vardı. norm sıfıra düştü.

bu sene doğum yaptığım için ücretsiz izine ayrıldım. ben olmayınca ders seçilmedi (seçilseydi ne değişecekti o ayrı mesele) bilgisayar dersini gereksiz gören müdürüm durumdan istifade hemen labı dağıtmış i ne kadar emek vermiştim o pclere. görevlendirme ile haftanın belli günleri basa okuldan formator gelmiş pc leri tamir etmek için. donduğümde üzüldüm tabi yapılabilecek birşey yok sonuç mu?

ben varım dersim yok
ben varım laboratuvar yok
ben varım norm yok

eşimin tayini çıktı ben de eş durumu tayinleri bekliyorum. ben bu okuldan ayrıldığımda bu okula bilişim teknolojileri öğretmeni atanmayacak. biz yer değistirdikçe zorunlu dersimiz olmadığı için normumuz da olmadığı için tayin isteyebileceğimiz okul sayısı da düşecek.

ben şimdi açıkçası tayin isteyeceğim ilde açık olur mu olmaz mı bunu düşünmeye başladım. bir de tayin istediğin ilde açık yoksa il emrine atanma kalkıyor gibi söylentiler var. :?

hesaplarımda yanlışlık yok dimi? herşeyi doğru anlamışım. var mı böyle saçmalık yaw
 
yesimk06' Alıntı:
bir de tayin istediğin ilde açık yoksa il emrine atanma kalkıyor gibi söylentiler var. :?
Ne söylentisi hocam? İl Emri Atamaları KALDIRILDI. Söylentisi falan kalmadı yani olayın...
 
İlemri kalktı artık nokta atışı var. Tabi atanacağınız yerde de açık olan okul sayısı oldukça az olacaktır. Umarım sorunsuz eşinizin yanına gidersiniz. Bizleri çok mağdur ettiler çok.... :sleep:
 
Geri
Üst