S seda_0633 Site Gezgini Mesajlar 87 20 Temmuz 2010 #211 galiba öle olcak herkes tatilde nolcak :mrgreen:
ozgurel Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 361 20 Temmuz 2010 #213 VaVgibi' Alıntı: çoğunluk sağlanamadığından ders düşecek gibi Genişletmek için tıkla ... öğrenciykende derse böyle hep geç girerdim. millete selam verip arkalara geçerdim. liste burdaysa bi imza da ben atıyım yol yorgunu olsam da biraz stres atıyım :mrgreen:
VaVgibi' Alıntı: çoğunluk sağlanamadığından ders düşecek gibi Genişletmek için tıkla ... öğrenciykende derse böyle hep geç girerdim. millete selam verip arkalara geçerdim. liste burdaysa bi imza da ben atıyım yol yorgunu olsam da biraz stres atıyım :mrgreen:
manhem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 964 20 Temmuz 2010 #214 bnde üzüldüm atışmada yoktum gelince hemen foruma baktım atışmacılara getirdim lokum demiş herkes ben bu işte yokum
bnde üzüldüm atışmada yoktum gelince hemen foruma baktım atışmacılara getirdim lokum demiş herkes ben bu işte yokum
manhem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 964 20 Temmuz 2010 #215 nerdesin Vavgibi kendi var ruhu yok gibi davet etmiş maniye bizi biraz geç oldu sanırım yatmaya gitti
nerdesin Vavgibi kendi var ruhu yok gibi davet etmiş maniye bizi biraz geç oldu sanırım yatmaya gitti
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,765 20 Temmuz 2010 #216 Tatilde herkes şiirler yazmış Ama şair burda eksik kalmış Bizde geldik atışmaya Rakiplere sataşmaya
D donmezz87 Aktif Üye Mesajlar 155 20 Temmuz 2010 #217 akşam burda kalamadım yazışıp atışamadım kalbimde bir tekleme var sorunu ne anlamadım
S siirt56 Üye Mesajlar 4 20 Temmuz 2010 #218 asmak lazım kesmek lazım bayrağa yan bakanı kesmek lazım robotek ustanın dediği gibi gidip ininde kafalarını kesmek lazım.
asmak lazım kesmek lazım bayrağa yan bakanı kesmek lazım robotek ustanın dediği gibi gidip ininde kafalarını kesmek lazım.
manhem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 964 21 Temmuz 2010 #219 atışmak var bu gece ama maniciler nerde kimseler gelmezse derim one minute DD
skrn Aktif Üye Mesajlar 131 21 Temmuz 2010 #220 tutamazsan kırılır elbet yarinin gönlünü hoş et zaman ister sabret sen sevmeye devam et :lol:
D donmezz87 Aktif Üye Mesajlar 155 21 Temmuz 2010 #221 akşamları gelemiyorum bir kitaba daldım çıkamıyorum gündüzde atışalım yahu atışmadan duramıyorum
S seda_0633 Site Gezgini Mesajlar 87 21 Temmuz 2010 #222 kitabın adını nedir söle bizde bilelim ha şöle vavgibi üzüldüm senin adına inş.barışır arar en kısa zmnda
kitabın adını nedir söle bizde bilelim ha şöle vavgibi üzüldüm senin adına inş.barışır arar en kısa zmnda
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,765 21 Temmuz 2010 #224 hadi gelin atışalım dediler er meydanından birer birer tüydüler madem kaçacaktınız ustaya neden bu saatte gel dediler
hadi gelin atışalım dediler er meydanından birer birer tüydüler madem kaçacaktınız ustaya neden bu saatte gel dediler
D donmezz87 Aktif Üye Mesajlar 155 21 Temmuz 2010 #225 çok güzel uymuş sadettin hemen gönlümüzü fethettin kitabın adına gelince seda sölemicem msnden gittin :mrgreen:
çok güzel uymuş sadettin hemen gönlümüzü fethettin kitabın adına gelince seda sölemicem msnden gittin :mrgreen:
D donmezz87 Aktif Üye Mesajlar 155 21 Temmuz 2010 #226 hiç mütevazılık yok ustada görünmüyor ne zamandır ortada atışmaya küstü sanmıştım yapayım ona bir bazlama
hiç mütevazılık yok ustada görünmüyor ne zamandır ortada atışmaya küstü sanmıştım yapayım ona bir bazlama
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,765 21 Temmuz 2010 #227 tatil girdi nete girmez olduk buralara az takılır olduk okullara başlasa heyecan artar o zaman rakiplerde artar
tatil girdi nete girmez olduk buralara az takılır olduk okullara başlasa heyecan artar o zaman rakiplerde artar
D donmezz87 Aktif Üye Mesajlar 155 21 Temmuz 2010 #228 okullar açıkken konu çok oluyor adminler modlar bizi kovalıyor hazır tatilken tadını çıkaralım yoksa bu sıcaklar fena bunaltıyor
okullar açıkken konu çok oluyor adminler modlar bizi kovalıyor hazır tatilken tadını çıkaralım yoksa bu sıcaklar fena bunaltıyor
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,765 21 Temmuz 2010 #229 evet havalar bu sene çok sıcak bakalım denizin tadını önce kim çıkaracak maniler yazılmaya başlanınca önce hasari burdan kaçacak
evet havalar bu sene çok sıcak bakalım denizin tadını önce kim çıkaracak maniler yazılmaya başlanınca önce hasari burdan kaçacak
D donmezz87 Aktif Üye Mesajlar 155 21 Temmuz 2010 #230 hasari modluktan uğrayamaz buraya uğrasa da değildir eski formunda deniz yüzü görmedim kaç senedir beni yağmurlar paklıyor burada :cry:
hasari modluktan uğrayamaz buraya uğrasa da değildir eski formunda deniz yüzü görmedim kaç senedir beni yağmurlar paklıyor burada :cry:
S seda_0633 Site Gezgini Mesajlar 87 21 Temmuz 2010 #231 hoşgeldin sadettin neden tövbe ettin tekrar dene olur bak olmasada bidaha bakk :mrgreen:
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,765 21 Temmuz 2010 #232 ders saatleri düştü gene bizimkini ellemeseler hele derse girmek ayrı bir zevk bunu anlamadılar gene
skrn Aktif Üye Mesajlar 131 21 Temmuz 2010 #233 Zamanında yazışamadım agız tadıyla atışamadım manidarlarla buluşamadım İstediğim gibi konuşamadım
M mkocaman Site Gezgini Mesajlar 43 21 Temmuz 2010 #235 Dokunmayın bugün çok büyük derdim Toprağa 7 şehidimi birden verdim İmkanım olsa savaşmaya giderdim Şuraya mendilleri se yavaş yavaş
Dokunmayın bugün çok büyük derdim Toprağa 7 şehidimi birden verdim İmkanım olsa savaşmaya giderdim Şuraya mendilleri se yavaş yavaş
M mkocaman Site Gezgini Mesajlar 43 21 Temmuz 2010 #236 Arkadaşlar böylece ayağı verdim Şehidlerime güllerden bir demet verdim Cennette birlikte olmayı dilerdim Kandile doğru koş yavaş yavaş
Arkadaşlar böylece ayağı verdim Şehidlerime güllerden bir demet verdim Cennette birlikte olmayı dilerdim Kandile doğru koş yavaş yavaş
S seda_0633 Site Gezgini Mesajlar 87 21 Temmuz 2010 #237 Rabbim şehit olmayı nasip etsin bizlere de onları komşu eylesin duadan başka yapacak bişey yok keşke olsada yapsak çok çok
Rabbim şehit olmayı nasip etsin bizlere de onları komşu eylesin duadan başka yapacak bişey yok keşke olsada yapsak çok çok
T tamram Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 272 22 Temmuz 2010 #238 yarın dört gibi gelirim karşıma çıkanı ezerim dilim şişti bir yıldır konuşanı dövmek isterim.. :mrgreen: uuuhuuuu huuu
yarın dört gibi gelirim karşıma çıkanı ezerim dilim şişti bir yıldır konuşanı dövmek isterim.. :mrgreen: uuuhuuuu huuu
T tamram Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 272 22 Temmuz 2010 #239 VaVgibi' Alıntı: atışmanın kralıdır izinliydin galiba bi yıldır yengenin sağ terliği tamramın hep sırtındadır :lol: Genişletmek için tıkla ... terlik bende bir bütün benim kundura sende paslandı zannetme sen çok iğne var bu dilde :lol:
VaVgibi' Alıntı: atışmanın kralıdır izinliydin galiba bi yıldır yengenin sağ terliği tamramın hep sırtındadır :lol: Genişletmek için tıkla ... terlik bende bir bütün benim kundura sende paslandı zannetme sen çok iğne var bu dilde :lol:
T tamram Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 272 22 Temmuz 2010 #240 dil olmuş terlik gibi uzamış da uzamış bugün konuş gönlünce yarın dil kıyameti..