Van BTR Görevlendirmesi

Kodla Büyü

kirtikoz

Site Gezgini
Arkadaşlar, meslektaşlar selamlar.

Gevaş'a bilişim teknolojileri öğretmeni olarak atandım. BT Rehber olmak istiyorum. Ancak birileri yazı valilikten-ilçe milli eğitimden gelecek diyor, birileri de dilekçe yazıp başvuracaksın diyor. Ne ilçe ne de ilde MEB duyurusu olarak BT Rehber Öğretmen Görevlendirmesi haberi yok.

Ayrıca atandığım kurumda bir önceki dönem çalışan öğretmen arkadaş da BTR imiş.

Ben nasıl bir yol izleyeceğim? Milli Eğitim'den duyurusu gelmeden işe girişen ve BTR olan birileri varsa lütfen yanıtlayabilir mi?

Teşekkürler.

ataman hayırlı olsun hocam. ben de van'dayım. görevlendirmeler yapıldı ancak senin gibi yeni atananlar için ek görevlendirme çıkartıyorlar genellikle. bunun için il milli eğitimde e-bitefo görevini yürüten tayyar türkoğlu'nu bul ve durumunu izah et. ek görevlendirmeyle görev alabilirsin büyük ihtimalle. daha dönem başı çünkü.

çok teşekkürler hocam yönlendirmen için. Gevaş Milli Eğitim'den halledebilir miyim peki? İl Milli Eğitime hiç gitmedim henüz, o nedenle soruyorum.

gevaş'ta ebitefo var mı bilemem ama telefon açarak da ulaşabilirsin tayyar hoca'ya. o seni yönlendirir ne yapman gerektiği ile ilgili.

hocam ben de eylül atamasında Van'a geldim 2.dönem görevlendirmeleri 1. dönem sonunda yenilendi. Eylül atamasında bizler geç atandığımız için biraz geç de olsa bir onay çıkmıştı bu dönemde aynısı olur mu bilmiyorum. Kolay gelsin şimdiden. Ayrıca hoşgeldin aramıza ...

sağolasın hocam. inşallah bu dönem de görevlendirme olur. çünkü 8.30'dan 16.00'ya kadar dersim olmamasına rağmen okulda kalıyorum ve ders saatim 15'i bile bulmuyor. bakalım, umarım çıkar.

hocalarım, hazır başlık altında sormak mantıklı olacaktır:

Batman ili MEB'in web sitesinde BTR koşul ve dilekçeleri yayınlanmış. ancak Van'da böyle bir yayın yok. şu anda İzmir'deyim ve 29 Eylül'de askerliğim dolayısıyla ücretsiz izne ayrılacağım. okuluma döndüğümde (tahmini 20 Mart 2016) BTR olarak görev yapabilmek adına başvurumu yapıp 29 Eylül'de aylıksız askerlik iznine ayrılabilir miyim?

BTR başvuru dilekçemi kendim göndersem işlem yapılır mı?

Teşekkür ediyorum, iyi akşamlar.

BBNET
Geri