vakum yaptırma

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar aracımın arka sağ tarafına bi arkadaş geri geri gelirken çarptı,onun plastik tamponu çarptığı için kabortanın bi kısmı çöktü fakat boyasında herhangi bi kavlama olmadı..şimdi sanayiye götürsek boya şart diyebilirler,aceba herhangi bi servise mi götürsek sanırım vakumlama diye bi sistem varmış boyasız göçüğü düzeltiyorlarmış..
daha önce yaptıran oldumu bi akıl verin arkadaşlar acemiyim

hocam çok çöktüyse vakumlama da boyanın çatlaması söz konusu olabilir. Herzaman istenen sonucu vermez ama yinede en ii yöntem bence

her servis yapmıyor, benim aracımda da benzer bir durumda uygulanmadı, dışarıda yaptırmak zorunda kaldım

kaskon varsa mini onarım servisinden yaptırabilirsin boyasız göçük tamiri hizmeti var bildiğim kadarıyla

hozgulen' Alıntı:
kaskon varsa mini onarım servisinden yaptırabilirsin boyasız göçük tamiri hizmeti var bildiğim kadarıyla
kasko varda kaskoyu kullanmak istemiyorum,zaten arkadaş yaptıracak.fazla birşey tutacağını sanmıyorum vakumlama olursa :(

Benim aracın da sol arkada çökük olmuştu. Kaporta boyacı da yaptırdım 50 tl ye. 30 lira kaporta sök tak 20 lira da çökük yeri düzeltmeye verdim. sorunlu yere ısı uygulayarak düzeltme yapmıştı. Boyası falan da atmadı eskisi gibi oldu.

Benim aracımda da benzer bir sorun olmuştu vakumladılar. Boya çatlığı olabilir arkadaşların dediği gibi. Benimkinde olmuştu. Kaskomun mini onarım hizmetinden ücretsiz olarak yaptırmıştım. Mini onarım Kaskoyu delmez 150 TL'ye kadar onarımları karşılıyor şirketler.

aynenbadi' Alıntı:
hozgulen' Alıntı:
kasko varda kaskoyu kullanmak istemiyorum,zaten arkadaş yaptıracak.fazla birşey tutacağını sanmıyorum vakumlama olursa :(

mini onarım ücretsizdir yaptırmak kaskoyu deldirmez hocam

BBNET
Geri