uzungölde kalacak yer

Kodla Büyü
otellerin hepsi güzel.inan kardeşler,akyüz otel güzeldir.ben kalmıştım.en son solak otel de kaldım.

otellerin hepsi güzel.inan kardeşler,akyüz otel güzeldir.ben kalmıştım.en son solak otel de kaldım.

cihanmnsl' Alıntı:
berke73' Alıntı:
Pahalımı acaba?ucret nekadardı tesekkurler

hocam orda bir sürü 2 katlı ahsap evler var oda oda bölmüşler.ben sene 2010 da gitmiştim 5 gün kalmıstım .ozamanlar oda kirası günlük çift kişilik 90 tl gibi bişiydi .5 güne 400 verdim cıktım .ücrete sadece kahvaltı dahil idi.iyi tatiller ;bu sıcaklarda gidilecek en güzel yer :++:

tab

hocam otel fiyatları iki kişilik 150 tl civarında
Pek vakit geçirilecek bir yer değil kendinizi yabancı hissediyorsunuz %90 ı arap
Sadece lokanta var başka bişey yok.
Bisiklet binersiniz yayla turlarına çıkarsınız bunun dışında yapacak bişey yok orada
Tabi bu benim görüşüm :)

ben uzungölü çok beğenmiştim.karadeniz turu yapmıştık eşimle aklımıza esen her yerine gittik uzungölü gezip kalmadan akşam dönecektik ama bi türkü bar vardı gece geç vakte kadar orda zaman geçirince kalmak zorunda kaldık kendi arabamızda sabahladık çünkü parayı tuketmiştik çok da güzel oldu.

4 gün çok fazla uzun göl için, bol oksijenli ,çam kokulu bungalov evler var oralarda kalabilirsin.

çaykara öğretmenevinde kalabilirsiniz yakın zaten çok uzak değil her gün araç var uzungöle gezmeye uzun göle gidersiniz kalmaya öğretmenevinde..

eğer arabanız varsa daha rahatsınız.

cihanmnsl' Alıntı:
berke73' Alıntı:
Pahalımı acaba?ucret nekadardı tesekkurler

karadenizde oteller çok pahalı.. öğretmen evi, hekim evi, yurt lojman vb yerlerde kal yada bence bir karavan kirala 1 haftalığına çok rahat edersin ucuzda olur..

atakom' Alıntı:
Uzungöl kalmaya değecek bir yer değil hocam
Hocam şimdi çok güzel çok dinlendirici ydi uzungöl arap turist ler çok fazlaydı onun dışında beğenmediği miz hiç bir şey olmadı araştıran arkadas lar için sezgin Otel guzeldi

bundan 14 yıl önce gittiğimde çok güzel görünmüştü. Bu gittiğimde araplardan kalabalıktan arabalardan otellerden gölün kötü kokusundan başka birşey göremedim. Kalmak istedim yorulmuştum. Hiç yer bulamadım. Sabah erken gidip 1-2 saat gezilip tekrar dönülmesi gereken bir yer bana göre.

ben günü birlik bir kere gitmiştim
bence çok güzel
kötü diyenlere katılmıyorum

ben geçen hafta oradaydım günübirlik gitmek yeterli olacaktır çünkü yapılacak şeyler sınırlı bir de çok kalabalık

BBNET
Geri