eklenir hocam. Hakettiğiniz tarih itibariyle geçerli olur sisteme geç işlemeleri problem olmaz.Hayırlı olsun hocam tebrikler, bizimki daha işlenmedi büyük bir ilçe olduğumuz için muhtemelen maaşa yetişmeyecek. Sorum şu ki ? uzmanlık derece farkları sonraki ayda (şubat) eklenir mi ?
İstanbulda da ilçe mem ler eklemisti. Bakanlıktan yazı geldi. Silin demiş sildiler. Bakanlık kendi eklicekmis.mebbiste derece ilerlememin yapıldığını görüyorum. "7354 S.K. 6. Md. Uyarınca 1 Derece Verilmesi (Uzman Öğretmen Unvanı Alan)"
Aslında 1. derecede olanlar direk 1'ün 4 ü olmalı bana göre. Sınavdan önce 1'in 4'ü olanlara da başka bir hak verilebilirdi.Maddi olarak bir anlamı olmayan bir komedi yaşandı. (Göstergede değişiklik olmadığı için)
Ben 1.derece ikinci kademe olduğum için bana derece verilemiyor.
Arkadaşım 2.derece 2.kademede, ona verilmiş ve 1.derece 2.kademe olmuş, üstüne ocak ayında göreve başladığı için bir kademe daha alacak ve birinci derece 3.kademeye geçecek... Ben hala birin ikisi...
Ek göstergeler daha güncellenmemiş. Eski göstergelere göre güncelleme yapılmış, yeniye göre daha yapılmamış. Sanırım 1-2 güne kadar onlar da günellenir.
Size niye verilemesinki hocam 1-4 olacaksınız direk böyle yapılıyorMaddi olarak bir anlamı olmayan bir komedi yaşandı. (Göstergede değişiklik olmadığı için)
Ben 1.derece ikinci kademe olduğum için bana derece verilemiyor.
Arkadaşım 2.derece 2.kademede, ona verilmiş ve 1.derece 2.kademe olmuş, üstüne ocak ayında göreve başladığı için bir kademe daha alacak ve birinci derece 3.kademeye geçecek... Ben hala birin ikisi...
1/1 miydiniz hocam burada 1/1 olnaları 1/4 yaptılar .ama 1/2 1/3 olanlar yapılmadı. 1derece =3 kademe olduğu için böyle olmuş.1. derece olanlar 1/4e çekiliyor. benim öyle oldu
1/2 olanlar da 1/4 e tamamlandı mı hocam ?Bizim ilçede de dereceler verildi. Birin içinde olanlar 1/4'e tamamlandı.
1'e girmiş ve 1/4 olamamış herkes 1/4 oldu hocam.1/2 olanlar da 1/4 e tamamlandı mı hocam ?
1/2 idim hocam 1/4 oldu. öyle saçma şey mi olur 3 kademe alacaksın yoksa alamazsın1/1 miydiniz hocam burada 1/1 olnaları 1/4 yaptılar .ama 1/2 1/3 olanlar yapılmadı. 1derece =3 kademe olduğu için böyle olmuş.
bize vermediler hocam 1/2 1/3 olanlara saçma oldu .Hangi il hangi ilçe öğrenebilrmiyim .1/2 idim hocam 1/4 oldu. öyle saçma şey mi olur 3 kademe alacaksın yoksa alamazsınBazen vatandaş ciddi anlamda haklı memurlara bu para çok bile derken
sizin hangi il hocam ?1'e girmiş ve 1/4 olamamış herkes 1/4 oldu hocam.
samsun merkez hocambize vermediler hocam 1/2 1/3 olanlara saçma oldu .Hangi il hangi ilçe öğrenebilrmiyim .
15 Ocak maaşı inşaallah 3600e göre olur. Değilse bi esprisi yok.
3600 ün çalışırken maaşa katkısı var mı. Daha çok azalma olacak diye duymuştum. Emekliliğe faydası olacakti15 Ocak maaşı inşaallah 3600e göre olur. Değilse bi esprisi yok.
Öyleymiş hocam. Ben de yeni öğrendim. Artar diye düşünmüştüm.3600 ün çalışırken maaşa katkısı var mı. Daha çok azalma olacak diye duymuştum. Emekliliğe faydası olacakti
Maaşa etkisi olmaz ozaman 15 inde geçerse hocam doğrumudır bilen yazarsa15 Ocak’ta olacak
Aynen15 Ocak maaşı inşaallah 3600e göre olur. Değilse bi esprisi yok.
Maaşa etkisi olmaz ozaman 15 inde geçerse hocam doğrumudır bilen yazarsa
Evet, bugün 1/4 yapmışlar.Aslında 1. derecede olanlar direk 1'ün 4 ü olmalı bana göre. Sınavdan önce 1'in 4'ü olanlara da başka bir hak verilebilirdi.