Ekli dosyayı görüntüle 82353
dün başvuru yapmıştım onay bekliyor hala. bizim mi idarecileri bilgilendirmemiz gerekiyor?
ben başöğretmenlik eğitiminde 3. bölüme geldim. her bir başlıkta 7-8 tane video var. hızlandırarak izlediğimde sonraki videoya geçemiyorum. matruşka gibi bölümün içinde bölüm, onun içinde video, onun içinde etkinlik. nasıl bir imtihan bu böyleBenim ki onaylandı video izlemeye bile başladım
Benim ilçe onaylamıyor, kılavuzuda aynı gun onaylanması esastir demesine rağmen ilce inceleyecegiz diyerek isi yokusa sürüyor.
İlçede hangi birim onaylıyor hocamSertifika ile karıştırıyorlar herhalde. Onda 5 iş günü inceleme hakları var.
İlçede hangi birim onaylıyor hocam
Kılavuzda 31 Ağustros tarihi itibarıyla demiş. Bence kabul edilmesi gerekir. e kadar deseydi bir sorun görünebilirdi. İlçdeki sorumlu şube müdürünü arasınlar bilgi alsınlar. Takip etmek sorumluluğu öğretmende olduğu için direkt aramaları sorun olmamalı.Okulumuzda yaşanan bir olay, görev başlama tarihleri 5 eylül, 20 yılı dolduracağı tarih 30 ağustos yazıyor. klavuzda 31 ağustos baz alınıyor. İlçe başvuru red etmiş. Aynı durumda olan 2 öğretmenimiz il e şikayete gidiyor. Var mı benzer bir durum ile karşılaşan? 5 Eylül se başlangıç 5 eylül de 20 yıl dolar diyorlarmış, 365 gün 6 saat olayını gelde anlatmaya çalış..
Okulumuzda yaşanan bir olay, görev başlama tarihleri 5 eylül, 20 yılı dolduracağı tarih 30 ağustos yazıyor. klavuzda 31 ağustos baz alınıyor. İlçe başvuru red etmiş. Aynı durumda olan 2 öğretmenimiz il e şikayete gidiyor. Var mı benzer bir durum ile karşılaşan? 5 Eylül se başlangıç 5 eylül de 20 yıl dolar diyorlarmış, 365 gün 6 saat olayını gelde anlatmaya çalış..
Benimde İstanbul onayım bekliyor dünden beri.Aramak gerekir mi?İstanbulda ilçe dün onayladı ama il onayı daha verilmedi.
Benimde İstanbul onayım bekliyor dünden beri.Aramak gerekir mi?
Aramak gerekmez. İlde daha bilinçli bir süreç vardır.
hocam konu başlıkları neler ekran görüntüsü atabilir misiniz?Benim ki onaylandı video izlemeye bile başladım
hocam konu başlıkları neler ekran görüntüsü atabilir misiniz?
| Eğitim | Toplam Süre (Dakika/Saniye) | Yaklaşık Süre |
| 01. Öğrenme Öğretme Süreçleri | 181 dk 21 sn | ~ 3 Saat |
| 02. Türk Kültürü ve Medeniyeti | 213 dk 43 sn | ~ 3,5 Saat |
| 03. Kapsayıcı Sınıflarda Etkili Öğretim | Belirtilmemiş (Scorm) | bir kaç saat olabilir |
| 04. Aile Eğitimi | 57 dk 38 sn | ~ 1 Saat |
| 05. İletişim ve Kaygı Yönetimi | 42 dk 53 sn | ~ 43 Dakika |
| 06. Yapay Zeka Araçları İle Etkili Öğretim | 60 dk 16 sn | ~ 1 Saat |
| GENEL TOPLAM | 555 dk 51 sn + bir kaç saat | ~ 10-12 Saat |