tesekkurler dusmus sisteme darısı alacakların başınaEdevlete "uzman veya başöğretmen sorgulama" yazarsanız sertifikanıza ulaşırsınız hocam.
tesekkurler dusmus sisteme darısı alacakların başınaEdevlete "uzman veya başöğretmen sorgulama" yazarsanız sertifikanıza ulaşırsınız hocam.
benim de aynı süreler sizin gibi.kişisel bilgilerde muhtemel tarih olarak 15 i gösteriyor. kariyer basamaklarında 14arkadaşlar merhabalar. Uzman öğretmenlik süresinde ben de 2 ayrı gün çıkıyor. Kariyer basamakları modülünde 14/03/2026 gözüküyor, kişisel bilgiler modülünün içerisindeki Hizmet Süreleri bölümünde yer alan "Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenliğe Esas Hizmet Süresi" alanında da 15/03/2026 gözüküyor. hangisini baz almalıyım. Teşekkürler
arkadaşlar merhabalar. Uzman öğretmenlik süresinde ben de 2 ayrı gün çıkıyor. Kariyer basamakları modülünde 14/03/2026 gözüküyor, kişisel bilgiler modülünün içerisindeki Hizmet Süreleri bölümünde yer alan "Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenliğe Esas Hizmet Süresi" alanında da 15/03/2026 gözüküyor. hangisini baz almalıyım. Teşekkürler
teşekkürler hocamMuhtemelen artık gün yüzünden farklı hesaplamalar çıkıyor.
Kariyer basamakları modülüne göre işlem yapılıyor.
Arkadaşlar merhabalar 10 yılım 13 Mart'ta doluyor uzmanlık tazminatı bu maaşa yetişmez büyük ihtimalle ama Nisan da çift uzmanlık tazminatı mı yatar. Kılavuzda sertifikanın düzenlendiği tarihi takip eden ay başından itibaren ünvanları için öngörülen eğitim öğretim tazminatı ödenir yazıyor ay başından kasıt ayın 1'i mi ne anlama geliyor anlamadım.
13 martta dolacaksa süre yetişmeyebilir. Önce müdür onaylayacak, sonra 3 iş günü içerisinde ilçe onaylayacak, daha sonra 5 iş günü içerisinde il onaylayacak. Sertifika edevlete düştükten sonra maaşları yapan memura verilecek. Öğretmen maaşını 15'inde alıyor fakat maaşlar 15'inden daha önce hesaplanıp bildiriliyor benim bildiğim. İlçe ve ili arayarak işlemleri hızlandırmayı deneyebilirsiniz.Arkadaşlar merhabalar 10 yılım 13 Mart'ta doluyor uzmanlık tazminatı bu maaşa yetişmez büyük ihtimalle ama Nisan da çift uzmanlık tazminatı mı yatar. Kılavuzda sertifikanın düzenlendiği tarihi takip eden ay başından itibaren ünvanları için öngörülen eğitim öğretim tazminatı ödenir yazıyor ay başından kasıt ayın 1'i mi ne anlama geliyor anlamadım.
13 martta dolacaksa süre yetişmeyebilir. Önce müdür onaylayacak, sonra 3 iş günü içerisinde ilçe onaylayacak, daha sonra 5 iş günü içerisinde il onaylayacak. Sertifika edevlete düştükten sonra maaşları yapan memura verilecek. Öğretmen maaşını 15'inde alıyor fakat maaşlar 15'inden daha önce hesaplanıp bildiriliyor benim bildiğim. İlçe ve ili arayarak işlemleri hızlandırmayı deneyebilirsiniz.
07/02/2026 tarihinde uzman oldum. ama şubat ayı maaşında yetişmedi, şimdi mart ayında geriye dönük alamayacağımı söylüyor ilçe milli eğitim. Bu doğru mu arkadaşlar? Eğer geriye dönük tazminatımı alabiliyorsam hangi yolu takip etmem gerekir?