Uzmanlık Başöğretmenlik Klavuzu

Kodla Büyü
Bütün onaylardan sonra son görüntü şöyle oluyor:

mebbis-kb.webp

Biz de daha okulumuz bile onaylamadı. Bazıları çok hızlı yapıyor. Bizim kurum uyuyor olmalı.

Son düzenleme:
Bazen ilçeler okullara onay yetkisi vermeyi unutuyor.

Bazen de okullar onay verecekleri yeri bulamıyor.

Kariyer basamakları modülünde hala okul onayı almamış olan varsa okullarına şu görüntüyü yollayabilir:

Ekran görüntüsü 2025-08-21 152529.webp

Son düzenleme:
SMS ile eğitim bilgisi geldi:

Sn. xxxx xxxxx 01/09/2025 tarihinde baslayan 2025000169 numarali Uzaktan Egitim faaliyetine kabul edildiniz. Faaliyetin detaylari icin MEBBIS Hizmetici Egitim Modulune bakabilirsiniz. B001

MEBBİS'te ve ÖBA'da de şöyle görünüyor:

Screenshot_20250822_124452_Chrome.webp

bilisim.webp

Son düzenleme:
Bazı eğitimler video yerine SCORM türünde verilmiş:

Ekli dosyayı görüntüle 79703
Konularda da yenilikler gelmiş. Bir önceki eğitimde bu BT ve yapay zeka konuları yoktu. Umarım başarılı bir eğitim dönemi olur ve başöğretmenlik hakkınızı sorunsuz alırsınız arkadaşlar

Okul ve ilçe onayladı ama ilden ne kurs ataması yapıldı ne de onay verildi halen beklemede gözükyor . Bu durumda olan var mı ?

Ben dün okuldaydım müdürün ekranında başvuru onay kısmı yoktu hiç.
Bugün ekran gelmiş onayladı.
Arkasından diğer onaylar ve hizmetiçi bilgisi de göründü hemen mebbiste

Benimkiler de tamamen onaylanmış, eğitimin açılmasını bekleme durumuna geçtik.

Kabaca şöyle bir göz attım 9 saatin üzerinde izlenecek video var. Ayrıca scrom kısmı etkileşimli görünüyor, içerikte ne olacak bilemiyorum ama onun da süresi belli değil. Hayırlısı...

Benimkiler de tamamen onaylanmış, eğitimin açılmasını bekleme durumuna geçtik.

Kabaca şöyle bir göz attım 9 saatin üzerinde izlenecek video var. Ayrıca scrom kısmı etkileşimli görünüyor, içerikte ne olacak bilemiyorum ama onun da süresi belli değil. Hayırlısı...

SCORM paketlerinde bilindik yöntemler işe yaramayacak gibi görünüyor ...

SCORM paketlerinde bilindik yöntemler işe yaramayacak gibi görünüyor ...

Sınav yok arkadaşlar...

Aynı fikirdeyim. Dolayısıyla öyle 1-2 günde bitirmek mümkün olmayacak gibi görünüyor ki açılır açılmaz sunucularda bir yoğunluk ve dolayısıyla takılma vb sorunlar da olacaktır diye düşünüyorum...

ilksms
Geri