UZEM Fiber İnternet Bağlantısı

Kodla Büyü

neyzen26

Aktif Üye
Günaydın arkadaşlar, temmuz ayında ilk defa ilimizdeki UZEM(Uzaktan Hizmetiçi Eğitim Merkezi) Fatih Eğitmeni olarak görevlendirildim. Buradaki UZEM'e fiber kablo çekilmiş ama internet bağlantısı yapılmamış. Buraya internetin bağlanması için herhangi bir yere başvuru yapmak veya yazı göndermek gerekiyor mu? Eylül ayında eğitimlere başlamaya düşünüyoruz ama internet bağlantısı sıkıntılı. Yol gösterebilecek bir arkadaş varsa sevinirim. Ankaraya Fatih Projesi Eğitim ile ilgili bölüme ve UZEM desteğe e-posta gönderdim ama dönüş yapan olmadı daha.

UZEM'lerin altyapısını NETAŞ kurdu fakat Fiber internet bağlantısı MEB Fiber Erişim ihalesi olarak yeni yapıldı.Kurulumlar okul fiber bağlantıları ile eş zamanlı olarak Telekom Tarafından yapılmaya devam etmektedir.Eğer UZEM okul içinde yer Alıyor ise ve okul Faz 1 okulu ise Fiber bağlantı Faz 1 okulu Sistem Ana A kabininden UZEM kabinetine fiber olarak çekilmektedir. Müstelik bir durum varsa veya HEM gibi bir yerde ise Fiber bağlantı tekil olarak UZEM'e getirilip bir router üzerinden verilmektedir.Henüz gelmediyse Eylül ayına kadar vakti var gelir deniliyor.Yine de siz konuyu Telekom Fiber Erişim Bölge Sorumlularına sorabilirsiniz.

BBNET
Geri