Merhabalar ben bölümde alan şefiyim ve bir arkadaşım eba destek noktası olarak ılce mem'e geçtiği ıcın tek başımayım. mudur yardımcımızın alacagı 6 saat ders harıcınde gerı kalan ders yükü bende olacak. sunu sormak istiyorum:1. bazı dersler (grafik animasyon vb gibi) uygulamaya dönük olduğu için verim alınamayacak o yüzden ek bir zümre yaparak bunu zümrede belirtip ders saatlerini kısa bilir miyim ?
2. Ben alan şefi olduğum için normalde 10 saat planlama bakım onarımım var(ücreti ödense de ödenmese de)
alacağın ders sayısına bu 10 saati koyacak mıyım ? normalde 10+2+15(işletmeler beceri)+17 saat ders=44 yapar eğer bu 10 saat yazılmazsa 27 saat ders+15+2 gibi bir durum oluyor (27 saat çok fazla uzaktan eğitim ıcın)
sizler nasıl bir uygulama yapıyorsunuz?
2. Ben alan şefi olduğum için normalde 10 saat planlama bakım onarımım var(ücreti ödense de ödenmese de)
alacağın ders sayısına bu 10 saati koyacak mıyım ? normalde 10+2+15(işletmeler beceri)+17 saat ders=44 yapar eğer bu 10 saat yazılmazsa 27 saat ders+15+2 gibi bir durum oluyor (27 saat çok fazla uzaktan eğitim ıcın)
sizler nasıl bir uygulama yapıyorsunuz?