F firfir36 Aktif Üye Mesajlar 243 28 Aralık 2012 #1 Merhaba arkadaşlar 31 aralık son tarih olarak afet eğitimi falan var onları tamamladınız mı? Tamamlamayınca bir şey oluyor mu?
Merhaba arkadaşlar 31 aralık son tarih olarak afet eğitimi falan var onları tamamladınız mı? Tamamlamayınca bir şey oluyor mu?
hknky Aktif Üye Mesajlar 168 28 Aralık 2012 #5 hepsini bitirdim 2. bölümün sınavı açılıyor 1. bölümün sınavı açılmıyor. :verymad:
turkishromeo Aktif Üye Mesajlar 221 28 Aralık 2012 #6 hocam bahsetti ğiniz konu idarecilerimi ilgilendiriyor btclerimi
Ü ümit Aktif Üye Mesajlar 159 28 Aralık 2012 #9 tam bitiriyorum tamamlandı diyor sonra bi bakıyorum tamamlanmadı yazıyor defalarca denedim en son pes ettim
tam bitiriyorum tamamlandı diyor sonra bi bakıyorum tamamlanmadı yazıyor defalarca denedim en son pes ettim
mesirim Aktif Üye Mesajlar 141 28 Aralık 2012 #10 arkadaşlar okuldan çok denedim bitirmeme rağmen tamamlanmadı mı diyor ama evden oldu sorun yok.
scekcen Aktif Üye Mesajlar 211 28 Aralık 2012 #11 Her iki bölümü de bitirmeme rağmen bana herhangi bir sınav açılmadı. Ne olacak böyle hiç bilemiyorum... :?
Her iki bölümü de bitirmeme rağmen bana herhangi bir sınav açılmadı. Ne olacak böyle hiç bilemiyorum... :?
sivayseri Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 534 28 Aralık 2012 #12 bizlere tebliğ edilmedi böyle birşey...Bende idarecilere diye biliyorum öğretmen olarak bizler de yapaca mıyız
bizlere tebliğ edilmedi böyle birşey...Bende idarecilere diye biliyorum öğretmen olarak bizler de yapaca mıyız