Uzaktan Afet Eğitimi (uzaktanegitim.meb.gov.tr)

Kodla Büyü

macar20

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 31/12/2012 tarihi itibari ile bu uzaktan eğitimin son günü bildiğiniz gibi. henüz yapmayanlar için cevaplarını isteyen olursa ppt şeklinde gönderebilirim. ben unutmuşum bunu henüz yeni yaptım :) sitede konu göremedim bununla ilgili herhalde millet bitirmiş dedim. iyi çalışmalar herkese...

karın ağrısı bişeydi o yav öyle kalmıştı iyi ki hatırlattınız hemen giriyorum.olursa tabi.tşkler.

ben iki kere tamamladım konu anlatımını hala tamamlamadı gösteriyor :( yanlış yerdenmi başlıyorum kullanım klavuzunu da dinledinizmi arkadaşlar??

ozkancanan' Alıntı:
ben iki kere tamamladım konu anlatımını hala tamamlamadı gösteriyor :( yanlış yerdenmi başlıyorum kullanım klavuzunu da dinledinizmi arkadaşlar??
Bende okudum cevapladım hızlı hızlı geçmedim ama hala tamamlamadı yazıyor.

ozel' Alıntı:
ozkancanan' Alıntı:
Bende okudum cevapladım hızlı hızlı geçmedim ama hala tamamlamadı yazıyor.
ben bitirdim sonunda, hocam yeniden başladım hızlı hızlı ileri dedim, bu sefer sorun vermedi

uzaktan eğitimde sayfa neden bu kadar yavaş açılıyor, bütün tarayıcılarla denedim sayfa donuyor, idareciler ve diğer öğretmenlerde aynı şeyi söylediler, sizde de aynı durum var mı....

giremiyorum arkadaşlar sizlerde durum nedir bu bitirmemiz şartmı bitiremedik ne olur

mozilla ile girince sayfanın sağ tarafı tam gelmiyor yani ileri gidilmiyor ve hemen donuyor sayfa, explorer ile girince ise sayfa tam açılıyor ama en sonda arkadaşların dediği gibi sayfada hata oluştu deniyor ve yapılanları kaydetmiyor, bu sorunlara çözüm bulan var mı...

BBNET
Geri