mayhem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 823 9 Mart 2016 #1 arkadaşlar bir arkadaşımın bilgisayarı uyku moduna alıyoruz daha sonra klawye yada mouse ile tekrar uykudan çıkarıyoruz fakat ekranda no signal yazıyo ama kasa çalışmaya başlıyor neden olabilir acaba ?
arkadaşlar bir arkadaşımın bilgisayarı uyku moduna alıyoruz daha sonra klawye yada mouse ile tekrar uykudan çıkarıyoruz fakat ekranda no signal yazıyo ama kasa çalışmaya başlıyor neden olabilir acaba ?
COBOL Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,030 9 Mart 2016 #2 Re: Ynt: uyku sorunu Benim her sabah okula gitmek için uyandığım andaki duruma benziyor :mrgreen: no signal :mrgreen:
Re: Ynt: uyku sorunu Benim her sabah okula gitmek için uyandığım andaki duruma benziyor :mrgreen: no signal :mrgreen:
mayhem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 823 9 Mart 2016 #3 Re: Ynt: uyku sorunu COBOL' Alıntı: Benim her sabah okula gitmek için uyandığım andaki duruma benziyor :mrgreen: no signal :mrgreen: Genişletmek için tıkla ... hocam biz her sabah 5 20 de kalktığımızdan bizim sinyaller biraz daha daha geç geliyo
Re: Ynt: uyku sorunu COBOL' Alıntı: Benim her sabah okula gitmek için uyandığım andaki duruma benziyor :mrgreen: no signal :mrgreen: Genişletmek için tıkla ... hocam biz her sabah 5 20 de kalktığımızdan bizim sinyaller biraz daha daha geç geliyo