İnternet bankacılığı SMS şifresi önemli değilse
Türkiye'nin ilk Full MVNO (Sanal Mobil Şebeke Operatörü), Turkcell şebekesini kullanıyor
![]()
Bireysel Mobil Hat - Netgsm
İletişimde değişime hazır mısınız? Netgsm'in hizmetlerini kaçırma! Bireysel Mobil Hat! Sana özel 29/Ay veya 39/Ay konuşma paketleri Netgsm'de.www.netgsm.com.tr
Hocam nasıl geçiş yaptınız.referans kod uygulamasını kaldırdıklarını söylediler.Telekom İç İşleri Bakanlığı paketine geçiiş yaptım;
10 gb net 98 tl..
MEB indirim yapmayın sakın diye anlaşmış hocam.MEB dışında her bakanlığın anlaşması var. 50-100₺ ye kullanıyorlar
Hocam çocuğun akıllı saati için numara taşımayı düşünüyorum.100dk 1 gb internet 29₺ çok uygun diğer tarifelere göre. Bi sıkıntı yaşadınız mı tavsiye edermisiniz?6 aydır netgsm kullanıyorum.
100 dk... 29 tl
Çocuk için aldım.Hocam çocuğun akıllı saati için numara taşımayı düşünüyorum.100dk 1 gb internet 29₺ çok uygun diğer tarifelere göre. Bi sıkıntı yaşadınız mı tavsiye edermisiniz?
Hocam yeni mi geçiş yaptınız yoksa 4-5 ay oldu mu bu tarifeye geçeli. Ben de aynı ozellik ve fiyata yazın geçmiştim de başka bir tarifeye o yüzden sordumTelekom İç İşleri Bakanlığı paketine geçiiş yaptım;
10 gb net 98 tl..
1 hafta oldu.Hocam yeni mi geçiş yaptınız yoksa 4-5 ay oldu mu bu tarifeye geçeli. Ben de aynı ozellik ve fiyata yazın geçmiştim de başka bir tarifeye o yüzden sordum
Bu nasıl oluyor hocam? Avantaj ve dezavantajları nedir.Yurtdışından al hattı yurt içindekilerin hiçbirisi iyi değil.
Yurtdışından almış olduğun hatta yurt dışı paket yaparsın.
yeni abonelere aittir oturkcell in 30. yıl kampanyası var 10gb 185 tl gibi
Hocam taahüdünüz geri ödeme çok çıkmıyorsa vodafone kampanya bitmediyse 20 gb 191tl, 30gb 230tl, 60gb 324tlGSM operatörlerinde son durum nedir arkadaşlar? TT 440 TL bandına vardırmış işi.Yeni yılda zam var diyor,tarifeyi yenile diyor.Şubatta taahhüt bitiyor.