Uygun Fiyata Satılık Renault Clio Symbol ...Orjinal.

Kodla Büyü
Re: Satılık Orjinal Fiyatı uygun Renault Sybol

LPG li olmasa belki düşünürdük hocam.. Hayırlı satışlar..

Hocam birşey sorcam rölanti sorunu yaşadiniz mi hiç

Arkadaslar aracımdan cok memnundum ancak yeni dizel corolla aldıgım icin satıyorum..arac dosta gidecek bi aractır..

Hocam reno icin degilde toyota icin size soru soracaktım? Tabi sizin içinde mahsuru yoksa? Hangi modeline ne kadar verdiniz? Tsk. Bende toyota dizrl almayı düşünüyorum

Re: Satılık Orjinal Fiyatı uygun Renault Symbol

Arkadaslar fiyatı dusurdum 24000 tl biniciye uygun bi aractır ihtiyacı olan kacırmasın derim....

Plakanin gozukmemesi icin baya emek sarfetmissiniz.nedenini sorabilirmiyim? Son fiyatiniz nedir? Hatta galerici gibi sorayim en son ne olur?

arkadaslar plaka gizlememin ozel bi nedeni yok ciddi alıcılara telefonda plakayı soyleyebilirim.. :) galerici agzıyla diye son 23 derimm... :)

unreal09' Alıntı:
arkadaslar plaka gizlememin ozel bi nedeni yok ciddi alıcılara telefonda plakayı soyleyebilirim.. :) galerici agzıyla diye son 23 derimm... :)
Ankarada bu ayarda arabalara bakiyorum.bulamazsam kafama gore bisey sizle irtibata gecerim tabiki sailmamis olursa.bi de plakayi acarsaniz daha cabuk satarsniz.Bide ilaninizdaki belirttigim kisim cok itici cikarirsaniz daha hos olur.burda yazmamis olsaniz kesinlikle aramayacagim ilgilenmeyecegim bi ilan.baskasi ve arabasi hakkindaki olumsuz dusuncelerinizi paylasmanizinda sizin satisiniza faydasi olacagini dusunmuyorum.''''''Nette birsuru degiseni yada boyası olan yada kilometresi ile oynanmıs araclarla kıyaslamayın lutfen..Temiz arac normal fiyata daha ne olsun..''''''''
Yorumumu iyi niyetli yaptim yanlis anlamamaniz ümidiyle.
pazar ola hayirli satislar.

060606' Alıntı:
unreal09' Alıntı:
Ankarada bu ayarda arabalara bakiyorum.bulamazsam kafama gore bisey sizle irtibata gecerim tabiki sailmamis olursa.bi de plakayi acarsaniz daha cabuk satarsniz.Bide ilaninizdaki belirttigim kisim cok itici cikarirsaniz daha hos olur.burda yazmamis olsaniz kesinlikle aramayacagim ilgilenmeyecegim bi ilan.baskasi ve arabasi hakkindaki olumsuz dusuncelerinizi paylasmanizinda sizin satisiniza faydasi olacagini dusunmuyorum.''''''Nette birsuru degiseni yada boyası olan yada kilometresi ile oynanmıs araclarla kıyaslamayın lutfen..Temiz arac normal fiyata daha ne olsun..''''''''
Yorumumu iyi niyetli yaptim yanlis anlamamaniz ümidiyle.
pazar ola hayirli satislar.
Degerli hocam, iyi niyetli oneri ve elestirileriniz icin tesekurler..Duzeltilmistir... :)

BBNET
Geri