Uygun Ev İnterneti Arıyorum

Kodla Büyü

Ekli dosyalar

• 1782368227733.webp
    1782368227733.webp
    59.8 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Netspeed kullanıyordum tavsiye etmiyorum 7 gündür internet yok ve hiçbir şekilde çözüm de yok. Ulaşmak da çok zor. Velhasıl uzak durulması gereken bir firma. Başka operatöre geçiş başvurumu yaptım.

Arkadaşlar, gıbır net kullanıyorum ancak digiturk nete geçmeyi düşünüyorum. Aramızda digiturk net kullanan var mı acaba?

Mobilfree Türk Telekom yarı fiyatına. karşılıklı 1 ay bedava kazanmak isterseniz referans kodumu kullanabilirsiniz.

referans kodunu kullan avantajlardan faydalan. başvuru: oim.mobilfree.net/yenibasvuru?refno=tmfb13m39w

kod : tmfb13m39w

Mobilfree Türk Telekom yarı fiyatına. karşılıklı 1 ay bedava kazanmak isterseniz referans kodumu kullanabilirsiniz.

referans kodunu kullan avantajlardan faydalan. başvuru: oim.mobilfree.net/yenibasvuru?refno=tmfb13m39w

kod : tmfb13m39w
Hocam Türknetten gecince ayrica bir ücret var mi.Kurulum falan

İyi günler hocalarım. Kafama takılan bir soru var, tecrübesi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Şuan ttnet vdsl/adsl kullanıyorum. Fiber altyapı çalışması var yakında geçilecek inşallah. Elimdeki modem Türk Telekom ZTE ZXHN H168A V2.0. Hem vdsl/adsl hem fiber interneti destekliyormuş. Türktelekom fiber abonelikte yeni modemi zorunlu tutup kira ücreti alıyormuş. Elinde satın alınmış Türktelekom modem varken ikincisine yıllarca kira ödemek israf değil mi? Bu dayatma prosedürü aşabilen oldu mu?

Şimdi müşteri hizmetleri ile konuştum. Dönüşüm sırasında ekibe bilgi verilir modemin kontrolu yapılır destekliyorsa modem kiralamanıza gerek kalmaz ücret te ödemezsiniz dedi. İnşallah öyle olur.

Birisi bu konuyu mahkemeye verirse bizde kurtuluruz.Modemden memnunum ama adam kira diye veriyor ee satın alsam buseferde mac uyumu lazim ont yi kabul etmeyebilir.Bunlarla ugraşmamızı istiyorlar.Sebep değişikliği zora sokmak

Birisi bu konuyu mahkemeye verirse bizde kurtuluruz.Modemden memnunum ama adam kira diye veriyor ee satın alsam buseferde mac uyumu lazim ont yi kabul etmeyebilir.Bunlarla ugraşmamızı istiyorlar.Sebep değişikliği zora sokmak
Geminiye sorduğumda ekip kurulumu yaparken elinizdeki modemin seri numarasını sisteme girip tanımladığında kullanımda sorun olmaz dedi.

ilksms
Geri