Uygun Ev İnterneti Arıyorum

Kodla Büyü
Arkadaşını Turknet’e getir, her ikinizin de interneti 1 ay ücretsiz olsun! Tıkla: RNA27QK14SNV

Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin!
Kampanya indirim kodu DCF308C1
Arkadasinizin bu kodla beraber,
https://www.milleni.com.tr 'den veya
0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir.

Yaklaşık 6 aydır Turk.net kullanıyorum ve çok memnunum. Fiyatı uygun olduğu için başvurmuştum ama o kadar memnun kaldım ki farklı bir ilde ikinci bir internetim var onu da geçirmeyi düşünüyorum.
Düşünen arkadaşlar için davet kodum: CXD34SN45YXW

Millenicom Arkadaşını Getir Kampanya Kodu : D4CDB896 Kullanabilir misiniz?
size ve bana faturanın yarısı kadar ilk 2 ay indirim yapıyor sanırım.
550TL gibi bir aboneliğin 2 ay 275TL olarak ödediğiniz düşünün.

Bende ŞOKNET'e geçiş yaptım. Her getirdiğin arkadaş için: 1 ay ÜCRETSİZ internet fırsatı sunuyor. Bu kampanyadan her iki tarafta faydalanıyor. Sizde şoknet e geçmeyi düşünütseniz davetiye kodum olan 8505259688 kodu kullanabilirsiniz. Taahhütsüz ve ilk 4 Ay Sabit Fiyat Garantisi veriyor. Fiber modem kira ücreti dahil 449 TL.

Yaklaşık 6 aydır Turk.net kullanıyorum ve çok memnunum. Fiyatı uygun olduğu için başvurmuştum ama o kadar memnun kaldım ki farklı bir ilde ikinci bir internetim var onu da geçirmeyi düşünüyorum.
Düşünen arkadaşlar için davet kodum: CXD34SN45YXW
Hocam bende Süperonline kullanıyorum. 100 mbit diyor lakin biz o yüzü hiç göremedik. Bir gün 15' te bir 20 de hatta anlık değişiyor. Turknette hızlar sabit mi?

turk telekom 35 mb 18 ay taahütlü 650 lira. ne dersiniz ?

Turknet e geçmek bana daha cazip geldi.

Yanlış olmasın herkesin deneyimi kendisine özeldir. Ben Turktelekomdan çok memnun idim. Ama arız durumunda tam bir kaosa sürükleniyordum hep. İş ypn yok ilgilenen yok muhatap yok. En son taahhütüm bitmiş aylarca piyasanın 2 veya 3 katı para ödemişim haberim yok. Sözde indirim yapmışlardı hesap eksiye geçti. Hadi ben farkettim. Memlekette onca yaşlısı garibanı haberi bile yok. Sinir oldum isteyerek ayrıldım. Onların umurunda bile olduğunu sanmıyorum.

Turknet için şimdilik iyi gidiyor. Sabit fiyat ödedim onu d kartın taksit avantajı vardı onunla 6 ay taksitlendirdim. 500 liraya gelmiş oldu aylık. Bana mantıklı geldi. Şahsen pek çok firma denediğim için şeytan kulağına kurşun gayet iyi geldi bana. Tavsiye ediyorum.

1 ay ücretsiz kullanım için davet kodu bırakıyorum. Davet kodu cabası oluyor ama pek faydasını görmedim

GRR88HV66HGC

Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin!
Kampanya indirim kodu DCF308C1
Arkadasinizin bu kodla beraber,
https://www.milleni.com.tr 'den veya
0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir.

Milllenicom Güncel Davet Kodu : 845E1B13

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    31.3 KB · Görüntüleme: 4
ilksms
Geri