Uygun Ev İnterneti Arıyorum

Kodla Büyü
Merhaba, Türk Telekom altyapısıyla hizmet veren Gıbır.net e abone olmak isterseniz 40 lira indirim uyguluyor.
GHCGLBXWEP koduyla abone olabilirsiniz.

Merhaba, Türk Telekom altyapısıyla hizmet veren Gıbır.net e abone olmak isterseniz 40 lira indirim uyguluyor.
GHCGLBXWEP koduyla abone olabilirsiniz.

Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin! Kampanya indirim kodu 40B51887. Arkadasinizin bu kodla beraber, https://www.milleni.com.tr 'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir.

Yıllardır Turknetteyim sorun yok.
Bi keresinde hata yapıp indirim kodunu paylaşmıştım, indirim için bikaç kişi başvurmuş ama sadece bir kişi yararlanmış diğerleri faydalanamamıştı.
Paylaşmak istedim.

2 yıldır turknet müşterisiyim. fiber kullanıyorum. hız genel olarak 100 mbitin altına düşmüyor. hatta çoğu zaman 110 mb hız alıyorum. ping 12ms, jitter ise 1ms civarında oluyor. upload ise 25mb seviyesine yaklaşıyor. online oyunlarda ve streaming servislerinde hiç sorun yaşamadım(tod, netflix, amazon) 2 yılda yaşadığım kopma sayısı üç ya da dört defa olmuştur.bu sorunlarda müşteri hizmetlerine çabuk ulaşmıştım. davet kodumu kullanarak abone olursanız 1 ay ücretsiz internet hakkınız olur. davet kodum:
MHM14OQ86PSC

Son düzenleme:
2 yıldır turknet müşterisiyim. fiber kullanıyorum. hız genel olarak 100 mbitin altına düşmüyor. hatta çoğu zaman 110 mb hız alıyorum. ping 12ms, jitter ise 1ms civarında oluyor. upload ise 25mb seviyesine yaklaşıyor. online oyunlarda ve streaming servislerinde hiç sorun yaşamadım(tod, netflix, amazon) 2 yılda yaşadığım kopma sayısı üç ya da dört defa olmuştur.bu sorunlarda müşteri hizmetlerine çabuk ulaşmıştım. davet kodumu kullanarak abone olursanız 1 ay ücretsiz internet hakkınız olur. davet kodum:
MHM14OQ86PSC
turknet ten cıktım 499 yerine 599 luk kampanya yuzunden

Yıllardır turktelekom fiber aboneliğim var eylülde 2 yıllık taahhütüm bitiyordu, dün aradılar 18 ay 500 tlden devam edelim dediler ben de edelim dedim, 230 tl ödüyordum, %100 artış biraz ağır oldu, hiç fiyat araştırması yapmadan onayladım

Yıllardır turktelekom fiber aboneliğim var eylülde 2 yıllık taahhütüm bitiyordu, dün aradılar 18 ay 500 tlden devam edelim dediler ben de edelim dedim, 230 tl ödüyordum, %100 artış biraz ağır oldu, hiç fiyat araştırması yapmadan onayladım
500 TL yine de uygun. Hem de 18 ay.

TURKNET DAVETİYE
Türknet davetiye kodumu üyelikte kullanımda karşılıklı 1 Ay ücretsiz internet hizmeti.

DAVETİYE KODUM

WIR10CC58YNC

ilksms
Geri