Uygun Ev İnterneti Arıyorum

Kodla Büyü
Malum internet fiyatları arttıktan sonra bende iki aydır Turk.net e geçtim. İnternet üzerinden başvuru yaptıktan sonra vodafone'a kayıtlı olan hattın yükümlülüğü turk.nete geçti. Herhangi bir kapatma işlemi veya modem iadesi işleriyle uğraşmadım. Her şeyi e-devlet üzerinden hallettim. Aktivasyon sonrası modemi açıp kapatmakta yetti. İsteyen arkadaşlar için REFERANS KODU : MOG45LI65SJP Bu referans koduyla bir ay ücretsiz kullanım sağlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Superbox kullanmistik bunu tekrar kullanmak istiyoruz modem var 3 aylık data alabiliyormuyuz bilgisi olan varmi

Millenicom kullanmak isteyen arkadaşlar için hem kendilerine hem de bana 1 ay ücretsiz internet sağlayan referans kodum 5774D37F

Yaşar Şahbaz

Ben Türk telekom kullanıyordum. 18 aylık taahhüt bitmek üzereydi. 50 mb e 465 TL ödüyordum. Yeni anlaşma da yine 18 ay sabit fiyat 500 TL ye hız 100 mb e anlaştık

Milenicom da güzel indirim var geçiş işlemleri hızlı tavsiye ederim yeni geçtim netgsm fiyat artışına gidince geçtim memnunum. Referans kodum indirim için FF83BA72

Türknet Davet Kodu: WDF81OO70PWT

Ekli dosyalar

• Turknet Davet Kodu.webp
    Turknet Davet Kodu.webp
    11.6 KB · Görüntüleme: 21
MİLLENİCOM
1 ay ücretsiz internet sağlayan referans kodum D4CDB896
yaz sezonu adres ve internet değiştirenler, kodu kullanır mısınız?

50 mbit fiber türktelekom 250 lira ödüyordum 2 senedir, taahhütüm bitmek üzere, var mı önerisi olan

tv+lı pakete geçtim superonline'ın, ilk yıl 700, 2. yıl 800TL, 50mbps. Tivibu go kullanıyorum ama canlı tvsi TV+'ın bana yavaş gibi geldi tivibuya göre. TV+ kullananlarda benzer problemi yaşayan var mı? benim durum anlık mı böyle oldu yoksa, daha 2 gün oluyor kullanalı.

comnet mağduru olduktan sonra geçtiğim Turknet aylık ödemeyi Ağustos itibariyle 700TL. olarak güncelleyeceğine dair msj geldi. Yeni bir ev interneti arayışındayım ne önerirsiniz arkadaşlar?

comnet mağduru olduktan sonra geçtiğim Turknet aylık ödemeyi Ağustos itibariyle 700TL. olarak güncelleyeceğine dair msj geldi. Yeni bir ev interneti arayışındayım ne önerirsiniz arkadaşlar?
Arkadaşlar netgsm kullanıyordum. Fakat 350 tl'den 650 tl'ye çıkardılar ücreti.

Şuanda şok nete geçtim. 100 mb 426,90 tl.
Geçmeyi düşünürseniz davetiye kodu ile geçerseniz memnun olurum.
DAVET Kodum: 8505153225

Her getirdiğin arkadaş için: 1 ay ÜCRETSİZ internet fırsatı.
Arkadaşın için: İlk 3 ay boyunca 10’ar gün ücretsiz internet kullanımı.

Bir sıkıntı yok. Zaten Türk Telekom alt yapısı...

Türkcel TV ve Tv Plus kullanıyordum 50 mbs, 430 lira idi 1 yıllık taahhüt bitiyor, süperonline ilk 6 ay 600 sonraki 6 ay 700 isitiyor.

Kablo Tv ve Kablo Net sordum ilk 12 ay 490 sonraki 12 ay 590 yine 50 mbs sınırsız.

başka önerisi olan var mı? Evin olduğu yerde ortak altyapı varmış Antalya merkez de.

Screenshot_2025-07-22-17-05-33-161_com.android.chrome-edit.webp

E-devletteki hizmet işe yarıyor. Deneyin isterseniz. Vodafone 50mbit 609 TL öneriyor. Önceki tarifem 575 TL'idi.

Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme AŞ
En uygunu bu gösteriyor yalnız bizde bu hizmet mevcut gözükmüyor.

Firmalarin birçoğu TURK TELEKOM alt yapısı kullanıyor. Bende en uygun fiyat veren GİBİRNET'e geçmiştim. Karşılıklı her ay 40 TL indirimli kullanmak için GDFGM0XZ21 REFERANS KODUM ile üye olana 12 ay boyunca karşılıklı olarak faturanız 40 tl daha düşük gelecektir. comnet kapandıktan sonra geçiş yaptım gayet hızlı ve uygun geldi.

Malum internet fiyatları arttıktan sonra bende iki aydır Turk.net e geçtim. İnternet üzerinden başvuru yaptıktan sonra vodafone'a kayıtlı olan hattın yükümlülüğü turk.nete geçti. Herhangi bir kapatma işlemi veya modem iadesi işleriyle uğraşmadım. Her şeyi e-devlet üzerinden hallettim. Aktivasyon sonrası modemi açıp kapatmakta yetti. İsteyen arkadaşlar için REFERANS KODU : MOG45LI65SJP Bu referans koduyla bir ay ücretsiz kullanım sağlayabilirsiniz. 12 aylık ödeme kampanyası iki hafta daha sürecekmis(100 Mbit- 499TL) . Sonrasında fiyat 699 olacakmış

Ben de şoknet e geçiş yaptım, 1 hafta oldu, şimdilik gayet memnunum 100 mbit, fiyatı da uygun, 1 ay ücretsiz zaten. 1 ay ücretsiz şok net tarifesi için kod 8505156444 kullanabilirsiniz.

ilksms
Geri