Burdan da yazın hocam diğer hocalarımızda faydalansınKamp tecrübeniz yoksa kamp rezillik
Anamur öğretmen evi kişi başı bin lira istedi. Silifke 1100. 5 yaş çocuğa 750. Telefonda farklı yüzyüze farklı söylüyorlar.ogretmen evleri pahalı geldi açıkçası. Normal öğretmen evi ayarında otel daha ucuz bulunur Akdeniz'de. Şuan full otele geldim verdiğine değiyor. İsterseniz özelden otel adı veririm.
Milli parka git hocam sabah 8 de gir akşam 19 30 a kadar duş tuvalet vb. var çamlarin altı denize sıfır oturma masaları dahil. Araç başı 105 TL hgs.Nazillideyim. Günübirlik Kusadasina gittim dün. Denize sıfır cafe restorantta akşama kadar ye iç vakit geçirdim . Denizde yuzduler. 5 kişi 3000 TL para harcadım (öğle yemeği, kusadasi avm akşam yemegi, tatlı, bira vs.) 1+1 ler 5000 TL yaklaşık . O parayı vereceğime yer içer eve gelirim yatmaya.110 km.
Çadır olayı çok zor mu hocamOtel tavsiyesi değil hocam ama pek çok orta gelirli aile biz de karavan tatiline yöneldik. Küçük çocuklu o kadar çok aile ile komşuluk ediyor insan ve karavanda çocuklarla öyle böyle yürüyor işler.
20 senelik çadırcılıktan sonra 3 yıldızlı otel gibi geliyor. Pek çok yerde belediye kamp alanları cüzi miktarda ödeme ile temel gereksinimleri karşılıyor. Eminim forumda karavancı sayısı az değildir.
Umuyorum ailenizle keyifle vakit geçirebileceğiniz bir otel bulursunuz. İyi tatiller diliyorum.
Zor değil hocam. Dikkat ve işbirliği gerektiriyor bolca.Çadır olayı çok zor mu hocam
Hangi otel hocam4 gece 5 gün 2 yetişkin 2 çocuk Alanya. 37700 lira. ultra her şey dahil. şu an oteldeyim. değer mi? bence değer. yılda 1 defa harcamak lazım. çocuklar olmasa ultra her şey dahil filan bakmazdim ama yeme içme deniz tuvalet vs. her şey bir arada olmalı. akşamları eğlence olmalı vs.
Biliyorum hocam da yemek falan uğraşmak istemiyorum. Otele de gittim daha önce 2.gun sıkılıyor insan. Haftaya da Marmaris ve Urla ya gideceğim.Milli parka git hocam sabah 8 de gir akşam 19 30 a kadar duş tuvalet vb. var çamlarin altı denize sıfır oturma masaları dahil. Araç başı 105 TL hgs.
Domuzlar çok fazla değil mi hocam?Milli parka git hocam sabah 8 de gir akşam 19 30 a kadar duş tuvalet vb. var çamlarin altı denize sıfır oturma masaları dahil. Araç başı 105 TL hgs.
İnsanlara alışmışlar bir zararları yok.Domuzlar çok fazla değil mi hocam?
Ne zaman gidiyorsunuz hocamTemmuz ayı fiyatları uygun. İnceleyebilirsiniz. Ben rezervasyon yaptım. Google yorumları 4.8. Bu otelde ilk kez kalacağım ama yanındaki otellerde daha önce konakladım. Konsept güzel oluyor.Butik otel. Akçagerme plajına yürüme mesafesinde. Kaş merkez 3 km civarı.
5 gece 2 yetişkin 1 çocuk (9 yaş) oda + kahvaltı => 16800 web, 16300 mobil = Gecelik 3260 TL.
Hangi otel?4 gece 5 gün 2 yetişkin 2 çocuk Alanya. 37700 lira. ultra her şey dahil. şu an oteldeyim. değer mi? bence değer. yılda 1 defa harcamak lazım. çocuklar olmasa ultra her şey dahil filan bakmazdim ama yeme içme deniz tuvalet vs. her şey bir arada olmalı. akşamları eğlence olmalı vs.
Hocam gittiğiniz yerin adı neydi acaba?Nazillideyim. Günübirlik Kusadasina gittim dün. Denize sıfır cafe restorantta akşama kadar ye iç vakit geçirdim . Denizde yuzduler. 5 kişi 3000 TL para harcadım (öğle yemeği, kusadasi avm akşam yemegi, tatlı, bira vs.) 1+1 ler 5000 TL yaklaşık . O parayı vereceğime yer içer eve gelirim yatmaya.110 km.
Söke Sahill Gazinosu cafe tarzı. Kebap, meze, hamburger vs. yapıyorlar.Hocam gittiğiniz yerin adı neydi acaba?
O yorgunluğun üzerine 110 km çok gelmiyor mu hocam? Ben mi yaşlandım. Vallahi gözümde büyürSöke Sahill Gazinosu cafe tarzı. Kebap, meze, hamburger vs. yapıyorlar.
Yaş 45 ? Hocam oteller pahalı. Kiralik da 5000 TL günlük. Kiralasam hanım dinlenemeyecek yemek bulaşık falan. Çadır en güzeli de. Yeni nesil ve hanım kalmiyor. Ottan böcekten korkuyorlar. Bana kalsa dağ başına kurarım valla ?O yorgunluğun üzerine 110 km çok gelmiyor mu hocam? Ben mi yaşlandım. Vallahi gözümde büyür![]()
anamur, pullu çadır kampını araştırın. aileye uygun.