Teşekkür ederim hocamHayır. Bilgisayarla hiçbir işiniz yok hocam. Teorik kısmı slaytla anlatılıyor. Uygulama için de E-Sinav salonuna gidiyorsunuz. Salondaki esınav yazılımı yüklü olan dokunmatik bilgisayarları kullanıyorsunuz. Sizin bilgisayar bir işe yaramaz
Hâlâ bu kursu almayan kaldı mı ki. Branşı bilişim dışı olan sınıf öğretmeni dahil herkese verildi bu kurs çoğu yerde.
Dikkat ettim hocam. Onu demek istiyorum eğitim kime verilecek ki eğitici yetiştiriyorlar. O kadar çok uygulama izleme sorumlusu oldu ki daha da eğitim kime verilecek. Normalde bu kursun sadece bilişim ve elektrik elektronik ile ilgili eğitimi olanlara verilmesi gerekiyordu şu anda verilmeyen branş kalmadı. Bu soruna dikkat çekmek istedim.“Eğitici eğitimi” kısmına dikkat etmediniz sanırım
Dikkat ettim hocam. Onu demek istiyorum eğitim kime verilecek ki eğitici yetiştiriyorlar. O kadar çok uygulama izleme sorumlusu oldu ki daha da eğitim kime verilecek. Normalde bu kursun sadece bilişim ve elektrik elektronik ile ilgili eğitimi olanlara verilmesi gerekiyordu şu anda verilmeyen branş kalmadı. Bu soruna dikkat çekmek istedim.
Hayırlısı olsun hocam. Benim itirazım kendi branşımızın öncelikli olduğu bir konuda sırf ihtiyaca binaen başka branşlara da bu hakkın verilmesi. İlerde sayılar çoğalınca kendimiz daha az sınav alabileceğiz. İhtiyaç varsa öncelikli olan branştaşlarımıza daha fazla sınav verilerek çözülebilir. Maksadım buydu. Dediğim gibi hayırlısı olsun. Bilişim branşı üvey evlat olmaya ve hakkı yenmeye devam edecek nasıl olsa.Hala yeni e-sınav salonları açılmaya devam ediyor. Zaten var olanlara 2. açılıyor, daha fazla da olabilir.
Temmuz’da açık lise ve açık ortaokul sınavları e-sınav ile yapılacak.
20 görev sınırlaması devam ettiği sürece bazı ilçelerde yeterli uygulama ve izleme sorumlusu sayısı yeterli olmayacak gibi görünüyor.
Bu yüzden ihtiyaç olacak illa ki.
Hangi il hocam?Arkadaşlar merhaba önümüzdeki hafta Uygulama ve İzleme Sorumlusu Eğitici Eğitimi Kursuna katılacağım. acaba bu eğitime giderken yanımızda bilgisayar götürmemiz gerekiyor mu
Ben almadım. Almam da. Branşım da bilişim.Hâlâ bu kursu almayan kaldı mı ki. Branşı bilişim dışı olan sınıf öğretmeni dahil herkese verildi bu kurs çoğu yerde.
Hocam bir şey diyeyim mi yukarida yazdıklarıma rağmen ben de görev almadım. Kursu alalı 2 yıl oluyor e sınav görevine hiç başvurmadım ve görev de almadım. Ama bunun branşımızın bir ekstrası olduğunu düşünüyorum ve isteyenlerin de bundan imkanlar dahilinde faydalanmasının doğru olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı artık. Benim ne düşündüğümün çok da bir önemi olmadığı için sistem işlesin bakalım. Ben burada düşüncelerimi paylaşmak istedim.Ben almadım. Almam da. Branşım da bilişim.
Uygulama ve İzleme Sorumlusu Eğitici Eğitimi Kursu da almam,
Uygulama ve İzleme Sorumlusu Eğitimi Kursu da almam. Çok ısrar edildi ama şükür almadım.
Almama sebebini de yazsaydınız daha aydınlatıcı olurdu.Ben almadım. Almam da. Branşım da bilişim.
Uygulama ve İzleme Sorumlusu Eğitimi Kursu da almam. Çok ısrar edildi ama şükür almadım.
Ben de almadım kimse ısrar etmedi hatta teklif dahi edilmemiş şimdi fark ediyorum?h.içi eğitim mi nereden aldınız hocalarım? Yada nereden teklif edildi ama almadınız?Ben almadım. Almam da. Branşım da bilişim.
Ben kursu da almadım görev de almadım. Bize zararı yada yararı olması afına birşey diyemem. İsteyen alabilir kimseye de alma demem zaten. Siz bu kursu almayan kaldı mı ki dediniz diye yazdım. Yoksa neden alıyorsunuz demek değil amacım.Hocam bir şey diyeyim mi yukarida yazdıklarıma rağmen ben de görev almadım. Kursu alalı 2 yıl oluyor e sınav görevine hiç başvurmadım ve görev de almadım. Ama bunun branşımızın bir ekstrası olduğunu düşünüyorum ve isteyenlerin de bundan imkanlar dahilinde faydalanmasının doğru olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı artık. Benim ne düşündüğümün çok da bir önemi olmadığı için sistem işlesin bakalım. Ben burada düşüncelerimi paylaşmak istedim.
Çok gizli özel bir sebebi yok. Bazı uygulayıcı arkadaşlara ayar oldum onlar gibi olurum belki diye almadım. Gözetmen görevi bile istemiyorum.Almama sebebini de yazsaydınız daha aydınlatıcı olurdu.
İlde yeteri kadar görevli yoktu. Özellikle yaz tatilinde sorun oluyordu. O sebeple kurslar açıldı. Görev veren arkadaşlar aradı, duyurular geldi. Yine de ilgimi çekmedi hocam.Ben de almadım kimse ısrar etmedi hatta teklif dahi edilmemiş şimdi fark ediyorum?h.içi eğitim mi nereden aldınız hocalarım? Yada nereden teklif edildi ama almadınız?
Para var huzur varBen kursu da almadım görev de almadım. Bize zararı yada yararı olması afına birşey diyemem. İsteyen alabilir kimseye de alma demem zaten. Siz bu kursu almayan kaldı mı ki dediniz diye yazdım. Yoksa neden alıyorsunuz demek değil amacım.
Çok gizli özel bir sebebi yok. Bazı uygulayıcı arkadaşlara ayar oldum onlar gibi olurum belki diye almadım. Gözetmen görevi bile istemiyorum.
Alana karışmam. İhtiyacı vardır, öylesine görev yapmak ister vs vs. Ama ben birkaç arkadaşın hemde kendi branşımızdan arkadaşın tavrı hoşuma gitmedi birde o kadar riskli iş yapılıyor en ufak sorunda uygulayıcı sorumlu oluyor.
Gerek yok dedim kendi kendime. ESınavı geçtim hiçbir sınavda resen olmadıkça görev başvurum olmuyor çok şükür.
Param çok yok ama bu şekli ile de huzuru var çok şükür.Para var huzur var![]()
Havuza ekleme çıkarma işlemlerini bakanlıktaki ilgili birim yapıyor sanırım, oraya ulaşmanız gerekirBen gözetmen görevi nasıl alabilirim. Belgem olduğu için otomatik uygulayıcı görevi veriyorlar