Uygulama sınavı evrakları cdye çekilmeli mi?

Kodla Büyü

kaeii

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar, I.dönem itibariyle sınavları bitirdik. Sınavlarımızın bazıları uygulama sınavıydı ve çocuklardan bir klasör teslim aldık. Bunları idareye teslim ederken nasıl bir yol izliyorsunuz ? Bun dan önceki senelerde cdye çekip cd yi teslim ediyordum. fakat bu dönemde arkadaşlar bunların cd'ye çekilmesine gerek olmadığını , diskte tutmamızın yeterli olacağını söylediler. Bu konuda yönetmelikte de bir şey bulamadım. Bilgisi olanlar paylaşabilirse sevinirim. İyi çalışmalar dilerim herkese.

CD ile teslim etmene gerek yok hocam değerlendirme çizelgeleri yeterli diye düşünüyorum ama her ihtimale karşı klasörleri bir yere yedekleyebilirsin

CD ile teslim etme zorunluluğunuz yok hocam. Örneğin makine bölümü ne yapmali budurumda veya elektrik elektronik. Yapılan bir metal parçasını mi teslim edecekler:) sadece değerlendirme çizelgesi vermeniz yeterlidir.

Merhabalar, I.dönem itibariyle sınavları bitirdik. Sınavlarımızın bazıları uygulama sınavıydı ve çocuklardan bir klasör teslim aldık. Bunları idareye teslim ederken nasıl bir yol izliyorsunuz ? Bun dan önceki senelerde cdye çekip cd yi teslim ediyordum. fakat bu dönemde arkadaşlar bunların cd'ye çekilmesine gerek olmadığını , diskte tutmamızın yeterli olacağını söylediler. Bu konuda yönetmelikte de bir şey bulamadım. Bilgisi olanlar paylaşabilirse sevinirim. İyi çalışmalar dilerim herkese.
Arkadaşların dediği gibi uygulama sınavını değerlendirirken kullandığınız kriterleri ve her bir öğrencinin hangi kriterde kaç puan aldığını gösteren değerlendirme çizelgesini teslim etmek yeterli.

BBNET
Geri