Bir şeyin deşifre olduğu falan yok hocam. Benim haber girerkenki amacım dediğiniz gibi puan olsa bile sizin benim yaptığım veya kurumumun yaptığı bir habere rezil deme hakkınız yok bence. Yanılıyorsam takipsizlik çıkar zaten, bir sorun yok.teknogenclik' Alıntı:Hocam siz sırf puan amaçlı haber yapıyorsunuz. Bir de zeytin yağı gibi sıyrılıyorsunuz. Ortada suç yok bişey yok neye şikayet edeceksin anlamadım. Ben puan amaçlı haber girdim onlarda beni deşifrw etti. Hay Allahım ya
Başvurun hocam, özgürsünüz. Varsa size karşı, emeğinize karşı bir hakaretim ben razıyım cezama. Kimlerin rezil dedikleri tek tek belli, o yüzden dedim ya da demedim demenize gerek yok. Okulunun sitesinde okulumun personeliyle ilgili haberleri paylaştım diye kimsenin o haberlere ya da şahsıma rezil deme hakkı yok. İyi akşamlar dilerim.teknogenclik' Alıntı:Bir defa ben rezil demedim. İkincisi siz haksızsınız sırf puan amaçlı haber girmişsiniz. İstediğiniz yere başvurun. Biz de gerekli yerlere başvururuz
volkan64' Alıntı:Başvurun hocam, özgürsünüz. Varsa size karşı, emeğinize karşı bir hakaretim ben razıyım cezama. Kimlerin rezil dedikleri tek tek belli, o yüzden dedim ya da demedim demenize gerek yok. Okulunun sitesinde okulumun personeliyle ilgili haberleri paylaştım diye kimsenin o haberlere ya da şahsıma rezil deme hakkı yok. İyi akşamlar dilerim.teknogenclik' Alıntı:Bir defa ben rezil demedim. İkincisi siz haksızsınız sırf puan amaçlı haber girmişsiniz. İstediğiniz yere başvurun. Biz de gerekli yerlere başvururuz
:++:sumunu' Alıntı:Bu ne arkadaş ya. Savcılığa veririm bilmem naaparım. Çocuk gibi. Çok genç heyecanlı bir arkadaş galiba. Okul hizmetlisinin iznini siteye atmak büyük buluş ama. Bak hakaret falan yok sakın benide mahkemeye verme hocam.
Neyse önemli değilde. Bu site işini çok takmayın. Kimin işi olursa o bakar siteye. Mesela 7 temmuzda atacağım bir haber yaklaşık 15 bin tıklama alacak. Çünkü spor lisesi seçme sınav sonuçları. Hemen altındaki bilmem ne gününü kutladık haberi 50 tıklama. Bu iş böyle. Lazım olanı atın. İşi olan bakar. Ama yinede ....nu çıkarmayalım
volkan64' Alıntı:Bir şeyin deşifre olduğu falan yok hocam. Benim haber girerkenki amacım dediğiniz gibi puan olsa bile sizin benim yaptığım veya kurumumun yaptığı bir habere rezil deme hakkınız yok bence. Yanılıyorsam takipsizlik çıkar zaten, bir sorun yok.teknogenclik' Alıntı:Hocam siz sırf puan amaçlı haber yapıyorsunuz. Bir de zeytin yağı gibi sıyrılıyorsunuz. Ortada suç yok bişey yok neye şikayet edeceksin anlamadım. Ben puan amaçlı haber girdim onlarda beni deşifrw etti. Hay Allahım ya
boteakif' Alıntı:Kimseyi eleştirmiyor ve kimseye hakaret etmiyorum. Ama hizmetli izne ayrıldı nedir yaauhaha:
uhaha:
Güldüm diye beni de şikayet eder mi?uhaha:
boteakif' Alıntı:Kimseyi eleştirmiyor ve kimseye hakaret etmiyorum. Ama hizmetli izne ayrıldı nedir yaauhaha:
uhaha:
uhaha:
Güldüm diye beni de şikayet eder mi?uhaha:
twetyynet' Alıntı:Biraz önce denedim sanırım f5 olayı da çözüldü. hadi hayırlısı :+1:
Ya sormayın .ilk zamanlar baya gaza geldim. Sonra hatamın farkına vardım. Uydurma Haberlerinde çoğunu siteden sildim. doğru yolu buldum.mesut_steel' Alıntı:twetyynet' Alıntı:Biraz önce denedim sanırım f5 olayı da çözüldü. hadi hayırlısı :+1:
çözülünceye kadar maşallah bayağı denemişsin hocam sen de![]()
twetyynet' Alıntı:Ya sormayın .ilk zamanlar baya gaza geldim. Sonra hatamın farkına vardım. Uydurma Haberlerinde çoğunu siteden sildim. doğru yolu buldum.mesut_steel' Alıntı:twetyynet' Alıntı:Biraz önce denedim sanırım f5 olayı da çözüldü. hadi hayırlısı :+1:
twetyynet' Alıntı:Ya sormayın .ilk zamanlar baya gaza geldim. Sonra hatamın farkına vardım. Uydurma Haberlerinde çoğunu siteden sildim. doğru yolu buldum.mesut_steel' Alıntı:twetyynet' Alıntı:Biraz önce denedim sanırım f5 olayı da çözüldü. hadi hayırlısı :+1:
![]()
-KILIC-' Alıntı:Hocalarım artık okul web sayfalarında Geribildirim butonu oluşturulmuş. Böylece uygun olmadığını düşündüğümüz içerikleri bildirebileceğiz. Bu tür tartışmaların önüne geçeceğini umut ediyorum. Sonuçta asıl amaç okul web sayfalarını daha kullanışlı hale getirmek. Bu geri bildirim uygulaması bu doğrultuda katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Bu iyi bir haber.-KILIC-' Alıntı:Hocalarım artık okul web sayfalarında Geribildirim butonu oluşturulmuş. Böylece uygun olmadığını düşündüğümüz içerikleri bildirebileceğiz. Bu tür tartışmaların önüne geçeceğini umut ediyorum. Sonuçta asıl amaç okul web sayfalarını daha kullanışlı hale getirmek. Bu geri bildirim uygulaması bu doğrultuda katkı sağlayacağını düşünüyorum.