Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ACER H223HQABMID MODELİ LCD MONİTÖRÜM VAR. BU MONİTÖRE (VEYA HERHANGİ BİR MONİTÖRE) UYDU ALICISI BAĞLANABİLİNİR Mİ? DENEYEN ARKADAŞLAR VARSA CEVAPLARINI BEKLİYORUM.
NOT: MONİTÖRDE HDMI GİRİŞİ VE HOPARLÖR VAR TV ÖZELLİĞİ (YANİ DAHİLİ TURNER) YOK.
ben enemedim ama bence izlenir sonuçta turner özelliği lcd tv lerde var yerel yayınları almak için. ayrıca artık çoğu uyduda hdmi çıkışı var. dijital görüntü ve sesi iletmek için. bu monitörede dijital görüntüyü niye göstermesin ?
Analog tv-box ile ;
Çanak antenden gelen kablo uydu cihazına, uydu cihazı kablo ile ( scart değil eski analog kablo ile ) tv-box'a ve tv-box da vga yolundan monitöre bağlanıyor...
Eğer derseniz ki ben uydu alıcıyı devreden çıkartıp direkt olarak digital tv-box kullanacağım o zaman aşağıdaki ürünü inceleyabilirsiniz...
"av to vga" "scart to vga" dönüştürücüler işinize yarar hocam ben zamanında kendim yapmıştım ama çok sağlıklı olmadı görüntü biraz bulanık oldu, hazır satılanların verdiği görüntü kalitesini bilmiyorum