Usbden perfect xp kuramama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neliş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

neliş

Aktif Üye
Arkadaşlar bir çok program ve yöntem denememe rağmen , site içerisindede çok araştırma yaptım fakat bir türlü usbden perfect xp kurulumunu yapamıyorum. Sizlerin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Kurulumu yapan varsa anlatırsa çok sevinirim 1 haftadır uğraşıyorum çözüm bulamadım. Şimdiden teşekkürler :cry:

Sorun tam olarak neydiki hocam?

En baştan nasıl yapılacağına dair anlatımlar forumda vardı zaten.

hocam en baştan anlatılan bütün denemeleri yaptım nerdeyse ama olmuyor iso yu usb ye gönderdikten sonra usbden boot ettiğimde kurulum ekranı gelmiyor ve başlamıyor. Acaba perfect xp olduğu için mi hata veriyor onu bilmiyorum, anlatılanlar genelde normal xp kurulumu , perfect xp kurulumu gerçekleştiren var mı ve hangi programı kullandı merak ediyorum

İso'yu internetten indirdiniz sanırım. Aynı iso kalıbını herhangi bir CD'ye yakarak denemiş miydiniz?

Sanki iso'yu Usb'ye aktarırken Bootable özelliğini alamıyor gibi anlattıklarınıza göre. Direk kopyala yapıştır yapmamışsınızdır zaten ama yine de akılma gelen hata nedeni bu.

İsoyu bir klasöre açtıktan sonra, WinToUSB gibi programlar aracılığıyla, USB'ye aktarsanız bir de. Eğer bu şekilde yapmadıysanız. Yine olmazsa İso'da mı sorun var acaba?

tabiki hocam çok program denedim win to flash, bootx, yumi, iso to usb gibi ayrıca isoyu cd de sürekli kullanıyorum okulumuza net booklar alındı. Onlara format atmak için ihtiyacım var.

ancak kafama takılan tek nokta 4 gb usb kullanmam mı hata , bazı sitelerde 1-2 gb usb kullanılmalı diyor ama ben pek dikkate almadım . :sleep:

bende zamanında uğraştım olmadı. en iyisi usb cd ile kurup image alıp diğerlerine dağıtmak. Perfect Xp ise çağresi yok gibi görünüyor.

orjinal xp cd si varsa bi onlan deneyin derim kurcalanmış xp lerde hepsini yapsa sonunda mavi ekran hatası veriyor :)

BBNET
Geri