N ngezen Aktif Üye Mesajlar 194 7 Ekim 2013 #1 arkadaşlar akıllı tahtaların birinde ekran dokunmatiği çalışmıyor aygıt yöneticisinden yazılımı güncelledim ancak faydası olmadı tahtaya klavye ve mouse taktığımızda bir sıkıntı yok ancak dokunmatik algılamıyor bilen varmı ne yapmak gerek ?
arkadaşlar akıllı tahtaların birinde ekran dokunmatiği çalışmıyor aygıt yöneticisinden yazılımı güncelledim ancak faydası olmadı tahtaya klavye ve mouse taktığımızda bir sıkıntı yok ancak dokunmatik algılamıyor bilen varmı ne yapmak gerek ?
olcaysahan Aktif Üye Mesajlar 240 7 Ekim 2013 #2 2 tahtamız aynı şekilde servisi bekliyoruz gelip dokunmatiği değiştirecekler(5 ay oldu)
N ngezen Aktif Üye Mesajlar 194 7 Ekim 2013 #3 off ne yaptınız hocam burda 5 ayda kan dökülür valla :lol:
pasha16 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 349 8 Ekim 2013 #4 Benim görev yaptığım okulda geçen yıl olmuş.. 4 ay sonra gelip sadece 1 tane kabloyu değiştirip 1 tl almışlar...
Benim görev yaptığım okulda geçen yıl olmuş.. 4 ay sonra gelip sadece 1 tane kabloyu değiştirip 1 tl almışlar...