<?akucan?>' Alıntı:sayın hocam usb coklayıcıya takıyorsanız ve usb coklayıcı usb1.0 ise boyle sorunlar cıkabiliyor. aygıt yöneticisi oradan disk yönetiminden bakın belki flashınız orada görülebilir ve oradan kullanabilirsiniz.
muzo696' Alıntı:yanmısss hoca yanmısss
Gülpınar' Alıntı:Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Okuldaki bilgisayarlardan birine taktım bugün. "Usb aygıtı tanınmadı. Bu bilgisayara takılı usb aygıtlarından birisi çalışmadığından windows aygıtı tanıyamıyor" hatasını verdi. Şimdi hangi bilgisayara taksam aynı hatayı alıyorum. Bunca yıllık bütün bilgilerim bu harici harddiskteLütfen yardımlarınızı bekliyorum. Bilgilerimi kurtarmam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler...
sitelerdeyim' Alıntı:Gülpınar' Alıntı:Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Okuldaki bilgisayarlardan birine taktım bugün. "Usb aygıtı tanınmadı. Bu bilgisayara takılı usb aygıtlarından birisi çalışmadığından windows aygıtı tanıyamıyor" hatasını verdi. Şimdi hangi bilgisayara taksam aynı hatayı alıyorum. Bunca yıllık bütün bilgilerim bu harici harddiskteLütfen yardımlarınızı bekliyorum. Bilgilerimi kurtarmam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler...
Flash bellek değil sanırım. İçindeki hdd sağlamsa kutuyu değiştirerek bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
Gülpınar' Alıntı:sitelerdeyim' Alıntı:Gülpınar' Alıntı:Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Okuldaki bilgisayarlardan birine taktım bugün. "Usb aygıtı tanınmadı. Bu bilgisayara takılı usb aygıtlarından birisi çalışmadığından windows aygıtı tanıyamıyor" hatasını verdi. Şimdi hangi bilgisayara taksam aynı hatayı alıyorum. Bunca yıllık bütün bilgilerim bu harici harddiskteLütfen yardımlarınızı bekliyorum. Bilgilerimi kurtarmam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler...
Flash bellek değil sanırım. İçindeki hdd sağlamsa kutuyu değiştirerek bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
Evet hocam flash bellek değil, harici harddisk. Hocam bu işi kutuyu değiştirmeden halledemez miyim? Zaten kutu değiştirme işini de muhtemelen kendim yapamam![]()
sitelerdeyim' Alıntı:Gülpınar' Alıntı:sitelerdeyim' Alıntı:Gülpınar' Alıntı:Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Okuldaki bilgisayarlardan birine taktım bugün. "Usb aygıtı tanınmadı. Bu bilgisayara takılı usb aygıtlarından birisi çalışmadığından windows aygıtı tanıyamıyor" hatasını verdi. Şimdi hangi bilgisayara taksam aynı hatayı alıyorum. Bunca yıllık bütün bilgilerim bu harici harddiskteLütfen yardımlarınızı bekliyorum. Bilgilerimi kurtarmam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler...
Evet hocam flash bellek değil, harici harddisk. Hocam bu işi kutuyu değiştirmeden halledemez miyim? Zaten kutu değiştirme işini de muhtemelen kendim yapamam![]()
Kablodan olmadığından eminseniz, içerideki devre yandı ise, kutuyu değiştirmekten başka çare gelmiyor akla.
destekyusuf' Alıntı:merhaba hocam,
başka 1 bilgisayar'a taktığınızda yine hata veriyormu.
cevap hayır ise bios ayarlarında usb 2.0 disable ise enable yaparsanız sorun düzelir.
broker_2007' Alıntı:Aynı şey bugünden benim başıma geldi. 1 gb flash belleğim , nereye takarsam takayım USB Aygıtı Tanımadı hatası alıyorum. Çok öenmli değil ama yinede hatırı sayılır bir bilgi kaybı yaşadım.Allahtan tedarikli biriyim bir ay önce yedeğini almıştım...Sanırım yapacak birşey yok malesef...
Gülpınar' Alıntı:destekyusuf' Alıntı:merhaba hocam,
başka 1 bilgisayar'a taktığınızda yine hata veriyormu.
cevap hayır ise bios ayarlarında usb 2.0 disable ise enable yaparsanız sorun düzelir.
Evet hocam malesef bütün bilgisayarlarda aynı hatayı veriyor![]()
osiris' Alıntı:Merhaba,
Flasımı takınca fotoğraftaki hatayı alıyorum. Çözüm için yardım istiyorum...