usb portlar sallanıyor, içine gömülüyor :(

Kodla Büyü

Fulya0108

Aktif Üye
Mesajlar
108
arkadaşlar labdaki öğretmen bilg. ön usb portları sallanıyor, flash falan takmaya çalışınca içine gömülüyor, takamıyorum tabi. masanın altına girip sürekli arka portları kullanmaktan gına geldi. kendi kendime yapabileceğim bir şey var mı? bir şey yaparım kısa devre falan olur diye dokunmadım şimdiye kadar ama artık bir şekilde problemin de çözülmesi gerek. yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
 
Kasanın ön kapağını sökün ve arkadan destekleyin korkmayın bir şey olmaz kısa devre vs hiç olmaz.. Eğer açamam diyorsanız usb çoklayıcı alın en basitinden..
 
usb çoklayıcı var hocalarım da yine kasanın arkasında kalıyor. yani yine masanın altına girmem gerekiyor. sıkıntı oluyor. ama kasa kapağını söküp deneyeyim o zaman. umarım olur.
 
BBNET
Geri
Üst