B Bekiru Üye Mesajlar 5 21 Mart 2008 #1 arkadaşlar bilgisayarımda bazen usb aygıtını tanıyor bazen tanımıyor bu neden olabilir usb'ler mi bozuk yoksa virüs mü var yoksa başka bir sorunmu
arkadaşlar bilgisayarımda bazen usb aygıtını tanıyor bazen tanımıyor bu neden olabilir usb'ler mi bozuk yoksa virüs mü var yoksa başka bir sorunmu
rusensahin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 739 21 Mart 2008 #2 Hocam pc'nizde büyük ihtimal usb 2.0 driver yüklenmemiş. internetten bulup yükleyin sorun çözülür sanırım...
Hocam pc'nizde büyük ihtimal usb 2.0 driver yüklenmemiş. internetten bulup yükleyin sorun çözülür sanırım...
K kalendar Site Gezgini Mesajlar 75 21 Mart 2008 #3 Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum. 2 yıldır belleğimi kullanıyorum hiç problem yoktu. Ancak 10 gündür aynı iletilieri alıyorum. Başka cihazlarda da aynı problemi yaşamaya başladım.
Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum. 2 yıldır belleğimi kullanıyorum hiç problem yoktu. Ancak 10 gündür aynı iletilieri alıyorum. Başka cihazlarda da aynı problemi yaşamaya başladım.
O ozayguner Üye Mesajlar 13 21 Mart 2008 #4 biostan usb2.0 özelliğini kapatırsan çözülür problem bence