USB çizimim

Kodla Büyü

Samet SARICA

Site Gezgini
USB çizimim

Ekli dosyalar

• USB .png
    USB .png
    123.3 KB · Görüntüleme: 1,085
güzel tasarım elinize sağlık.
Bir ara yarışması vardı sanırım. kingston un tasarım yarışması. katıldınız mı hocam ?

MEMEK Hocam bütün tasarım bana aittir :idea: . burhansenyuva hocam kingstonun böyle bi yarışması olduğunu bilmiyordum eğer haberim olsaydı şansımı denerdim

hocam ellerinize sağlık. güzel olmuş ama keşke UÇ kısmını biraz daha GENİŞ yapsaydınız.

gövde ile uç kısmı arasında orantısızlık var.. Uç kısmının biraz daha geniş olması gerekir.
Bir kaç demeden sonra daha iyi bir çalışma ortaya çıkarabilirsin hocam..
Denemeye devam, pes etmek yok... :wink:
Kolay gelsin...

xorcistforyou hocam tasarımın sahibi olarak kesinlikle eleştirilerinizde haklısınız orantısızlığın bende farkındayım bu tür çizimlerde daha acemiyim.

semantic hocam tasarımın basitliği konusunda haklısınız basit bi çalışma oldu.yarışma sonuçlarını paylaşmanız çok iyi oldu teşekkürler.

Eline sağlık hocam, uğraşmışsın o kadar. Bence özellikle arka tarfta biraz daha oval çizim kullansan daha şık olurdu diye düşündüm. Tabii uç kısmın dar olduğunu söylememe gerek yok, söylemişler zaten.

Güzel fakat arkadaşların dediği gibi orantısız olmuş. Bu orantısızlık bariz şekilde göze çarpıyor.

BBNET
Geri