Fabrika ayarlarına biliyorsunuz artık eskisi gibi kolayca gelmiyor, bazı arkadaşlar bakıyorum ki 20 defa 30 defa fabrika ayarlarına geri dön komutunu ver illa bi seferinde geri dönecektir diyo ama böyle uğraşılara ya da servise göndermeye hiç gerek yok.
1. ADIM
- tabletin açma(power) ve ses arttırma tuşlarına birlikte basın. General Mobile yazısını gördüğünüzde elinizi çekin, ekrana aşağıdaki seçenekler gelicektir.
reboot system now
wipe data/factory reset
wipe cache partition
bu seçeneklerden önce wipe cache partitin'a ses azaltma tuşunu kullanarak gelin ve power tuşuyla okeyleyin. Ekrana yeşil robot altında SİLİNİYOR yazısı gelicek. yaklaşık 2 dakika sonra sistem otomatik olarak kendi kendini başlatacak
2. ADIM
açılan tabletinizi power tuşuna basarak tamamiyle kapatınız(çünkü muhtemelen şifre ekranının silinmediğini göreceksiniz)
3.ADIM
- GENE TABLETİNtabletin açma(power) ve ses arttırma tuşlarına birlikte basın. General Mobile yazısını gördüğünüzde elinizi çekin, ekrana aşağıdaki seçenekler gelicektir.
reboot system now
wipe data/factory reset
wipe cache partition
bu seçeneklerden şimdi wipe data/factory reset'a ses azaltma tuşunu kullanarak gelin ve power tuşuyla okeyleyin. gelen seçeneklerden Yes - delete all user data yı seçin
8.sırada olması lazım
Ekranda
--Wiping data...
Formatting /data... (yaklaşık 3-4 dakika sadece bu yazı gözükecek)
Formatting /cache... (Yazısı sonradan belirecek ki bu işlem 1. adımı yapmazsanız genelde gelmiyor)
Data wipe complate. (en son bu yazı gelecek ve ekranın en üstüne gene aşağıdaki menü belirecek)
reboot system now
wipe data/factory reset
wipe cache partition
şimdi reboot system now diyerek sistemimizin fabrika ayarlarına geri döndüğünü görmüş olacaksınız